Elektronska kuhinjska tehtnica

Design in kvaliteta

Elektronska kuhinjska tehtnica Gorenje KT05KARIMW ima ultra slim design, narejena pa je iz kaljenega stekla. Spada med XXL kuhinjske tehtnice, ki zagotavljajo natančno tehtanje tudi do 5 kg.

Odlikuje jo izredno hitro delovanje, saj ima takojšni prenos podatkov na prikazovalnik in samodejni izklop. Natančnost in privlačnost nista dovolj, zato ima tudi tudi nožice proti zdrsavanju.

Postopek tehtanja

In kako jo uporabljamo? Preprosto:
- postavite tehtnico na ravno površino.
- postavite predmet na tehtnico in na prikazovalniku odčitajte težo.
- kadar uporabljate posodo najprej popravite težo posode (nastavljanje čiste teže, oziroma potem ko položite posodo na tehtnico, nastavite prikazovalnik na 0), šele nato postavite hrano v posodo ter posodo na tehtnico in odčitajte težo.
Preprosto in učinkovito, kot večina ostalih, le da je ta priročna tehtnica tudi lepa. 
Več podrobnosti

Nekaj značilnosti

največja masa     5 kg
natančnost     1 g
samodejni izklop     da
velikost [cm]     17 × 1,8 × 22 cm (Š×V×G)

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.