Žar na steklu

Steklokeramični namizni žar Gorenje


Steklokeramični namizni žar Gorenje GG1200EOkusna hrana z domačega žara je praviloma omejena na vremenske razmere, ki še dopuščajo peko na prostem. To je mit, ki so ga razbili namizni žari. Steklokeramični namizni žar Gorenje GG1200E bo domačo peko na žaru še utrdil.

Preberi več

Pečenje z mize!

Namizni Philips

Namizni žar Philips HD

Poletni dnevi so kot nalašč za peko hrane na žaru. Philips v te namene priporoča namizna žara HD4419/20 in Avance HD6360/20, s katerima si vzdušje piknika lahko pričaramo kar doma. Okusno pečeno hrano tako nemoteno pripravimo v stanovanju, na balkonu ali pred počitniško prikolico.

Preberi več

Žar Weber

Okusno pečeno na domači terasi

Plinski žar Weber Q 120 StandČe imate priročno teraso, na kateri je dovolj prostora za žar, je vsekakor modro razmilsiti o tem, da je doma pripravljena hrana z žara lahko vsaj tako dobra, kot tista v restavraciji ali kakem obcestnem Grillu. Potrebujete le prostor, žar (Weber Q 120 Stand na primer), hrano in nekaj znanja seveda.

Preberi več

Gorenje peče!

Za ljubitelje žara

Namizni žar Gorenje TG 2300B

Pri peki na žaru je hudič predvsem če ni na voljo ustreznega prostora. Ravno zato so se uveljavili namizni žari, ki vonj in okus pravega pečenja ustvarijo kar za domačo mizo, na terasi ali drugje, kjer sicer za klasični žar ni ne prostora, ne zračenja.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.