Gorenje peče!

Prostor ni več faktor

Namizni žar Gorenje TG 2300BZa okusno pečeno hrano na žaru ne potrebujete več niti vrta, niti veliko prostora. Z Gorenjevimi namiznimi žari si piknik lahko pripravite kar v stanovanju ali na balkonu in si odlike žara pričarate ne da bi se ukvarjali z vprašanji kje, kdaj in ob kakšnem vremenu. Visokotemperaturna plošča z neoprijemljivim premazom zagotavlja ravno pravšnjo zapečenost in hrustljavost jedi. Glede na lastne želje, lahko izbirate med peko na narebreni strukturi plošče ali na gladki površini. Na začetku bo morda potrebne malo vaje in privajanja na temperaturo, ki vam je najbolj všeč, a žar boste lahko hitro spoznali, saj je izredno enostaven in ponuja možnost izbora stopnje temperature, ki je primerna za ribe, meso ali zelenjavo. Kakor ustreza kuharju seveda.

XXL

Namizni žar Gorenje TG 2300BNamizni žar z XXL površino za pečenje je dovolj velik za vso družino. Rebrasta in gladka površina za pečenje omogočata večnamensko uporabo, premaz prosti sprijemanju pa enostavno čiščenje. Za zdravo pripravo hrane pa poskrbi zbiralnik odvečne maščobe.

Priporočena maloprodajna cena v akciji je 44,90€ namesto 74,90€.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.