Ariete Cuoki' in Scaldi

Seveda je dele, ki se mažejo, moč enostavno odstraniti in očistiti. Še nekaj suhoparnih podatkov: moč žara je 700W, teža 1,35kg, velikost aparata 37x24,5x8,5cm, velikost površine za peko pa 38,2x12,2x30cm.

Topla ali mrzla malica?


Ariete ScaldiSte se naveličali mrzlih malic? Vam ne paše hrana, ki ste si jo prinesli v službo, ker je hladna?
Ariete je za vas pripravil izviren pripomoček, v katerem lahko prenašate, shranjujete, pogrejete in pojeste hrano. Malice in kosila »na terenu« bodo tako veliko boljše in zdrave. Pa tudi teknile vam bodo, kot bi jih jedli za domačo mizo, še tople in dišeče kot ko so bile pripravljene.
Scaldì bo vašo hrano ogrel v samo nekaj minutah. Uporabljate ga lahko v pisarni, ko ste od  doma, na terenu ali kjerkoli želite pojesti že pripravljene jedi. Potrebujete le Scaldì in  električno vtičnico. Pa hrano seveda. Zaradi posebne oblike ga zlahka nosite s seboj že pripravljenega za segrevanje in uporabo.

Scaldì je zaradi non-stick plošče lahko čistiti. Njegova moč je 105W, prazen tehta slab kilogram, meri pa 24x24x10cm.

 

Oglejte si video predstavitev obeh aparatov

 

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.