Kontaktni raženj Gorenje

Praktičen kuhinjski žar

Kontaktni raženj Gorenje KR1800WPRO je hiter in proročen. Njegova velikost je ravno pravšnja, peka pa odlična, saj ima ploščo iz aluminija, ki odlično prevaja toploto. Ohišje je iz lakirane pločevine.
Kontaktni razenj Gorenje KR1800WPRO
Hrana se peče na rebrasti plošči za pečenje, pravzaprav med dvema ploščama, ki sta snemljivi in premazani s premazom proti sprijemanju. Globina delovne plošče za pečenje je 24 cm, širina pa 32 cm. Morda še nasvet, v kolikor vam čiščenje ni prav pri srcu, lahko nekaj dela prihranite tako, da med plošči in hrano vstavite peki papir. Čiščenja bo manj, žarpa bo vedno pripravljen.

Pri peki imate na voljo 4 različne stopnje temperature, priključna moč je 1800 W, za lažje prenašanje pa poskrbi ročaj.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.