Žar na steklu

Če imate radi žar, si ga privoščite!

Steklokeramični namizni žar Gorenje GG1200EVčasih pozimi zanemarjamo jedi z žara. Kot bi njihov okus ne bil primeren za mrzla obdobja. Pa ni tako, namizni žari so nam tudi te jedi pomembno približali in nič takega ni, če si kar na domači mizi spečemo nekaj zdravega in okusnega. Tudi na namiznem žaru lahko pečemo povsem brez maščob, ko govorimo o steklokeramičnem žaru, pa tudi brez ogljikovega dioksida, zaradi česar je hrana še bolj zdrava.

Steklokeramični namizni žar Gorenje GG1200EOglje in plin sta povsem odveč, ko namizni žar priklopimo na elektriko. Ko se steklokeramična plošča segreje, hrano preprosto položimo nanjo in pričnemo s peko. Če nam je tako ljubše, lahko uporabimo tudi rešetko in nanjo zložimo že pečeno hrano, ki tam počaka topla in pripravljena za serviranje. Steklokeramika ima številne prednosti, med katerimi sta najbolj očitni enostavno čiščenje in peka povsem brez dodanih maščob. Nekaterim je izredno všeč tudi okus, ki je nekoliko drugačen tudi zato, ker hrana ni izpostavljena ogljikovemu dioksidu, ki se sprošča med gorenjem oglja, briketov ali plina. Hrana je tako še bolj zdrava.

Žar z enostavnim čiščenjem

Steklokeramični namizni žar Gorenje GG1200ESteklokeramični žar je izredno lahko očistiti, saj je gladek, tako, kot tudi ohišje, ki je narejeno iz nerjavečega jekla. Steklokeramični namizni žar Gorenje GG1200E ima zelo kakovostno steklo SCHOTT, ki se čisti na enak način, kot kuhalna steklokeramična plošča. Večje in prilepljene delce odstranimo s strgalom, ki ga dobimo skupaj z žarom. Kar ostane po strganju preprosto obrišemo z vlažno krpo, občasno in po potrebi pa še s čistilom za steklokeramične plošče.

Na žaru lahko pripravljamo vse vrste hrane, zelenjavo, meso, ribe in še kaj. Ker je kompakten, ga zlahka umestimo v kuhinjo ali pa ga preprosto položimo na kuhalno ploščo, če je prosta seveda in tam pod vključeno napo pripravimo svoje najljubše jedi z žara, ki jim z vrtljivim kovinskim gumbom namenimo ravno pravšnjo temperaturo peke med 60 °C do 250 °C. Priporočena maloprodajna cena za steklokeramični žar Gorenje GG 1200E je 199,90€

Steklokeramični žar Gorenje GG 1200E je priročen električni žar, ki ga lahko uporabljamo na mizi ali kuhinjskem pultu kar doma, med štirimi stenami.

žar,steklokeramični,gorenje,gg1200E,pečenje,zdravo

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.