O nasVas je kdaj zanimalo zakaj imajo ravno avtomobili svojo revijo, bela tehnika pa ne? Ali zakaj je celo tovornjakom, računalnikom in številnim drugim namenjena cela vrsta revij, medtem ko mali gospodinjski aparati ali elektronika za osebno nego nimajo niti dostojne rubrike ?


Naše prepričanje je, da morajo potrošniki tudi belo tehniko, gospodinjske aparate in ostalo domačo elektroniko bolje spoznati. Prav je, da lahko spremljamo razvoj, dosežke in trende. Pa ne zgolj iz potrebe, pač pa tudi zaradi radovednosti in razgledanosti.

Pred vami je spletno mesto, prva slovenska spletna revija o beli tehniki, hišnih aparatih in elektroniki za dom, v kateri so glavni junaki bela tehnika, avdio in video tehnologija, aparati za osebno nego in nego domačega okolja ter ostali električni pripomočki, brez katerih si dandanašnji sploh ne moremo predstavljati normalnega življenja.

Delajzame je revija. A ni samo to. Vsem, ki ste nas že spoznali, je bilo takoj jasno, da Delajzame ni zgolj revija, pač pa tudi pripomoček, s katerim je informacija na voljo vedno in na vsakem računalnikul tablici, pametnem telefonu... Naš cilj je zadovoljiti radovedne. Tiste, ki redno spremljate dogajanje in tiste, ki med vami, ki vas to področje zanima ob nakupu.

DelajZame je vaš/naš medij in to dokazuje tudi s posebno rubriko, v kateri lahko poiščete naše preizkuse in prek nas preverite ali vam aparati, ki jih testiramo, ustrezajo. 
Delajzame vam ponuja tisto, česar drugi nočejo. Vabimo vas, da redno obiskujete naše spletno mesto, da nas všečkate na naši FaceBook strani in da čivkate z nami na Twitterju.
Lahko pa nam preprosto pišete na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Goddess d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

 

DelajZame dela za vas!

A. Krebelj,  Odgovorni urednik

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.