Oglaševanje na portalu DelajZame.siOglaševanje na spletnem mestu delajzame.si je nekaj posebnega! Vas zanima zakaj? Gotovo ste se že kdaj vprašali koliko vaših oglasov pride do ciljne skupine, ki jo iščete?

Tu se skriva odgovor, saj je pri nas to vprašanje odveč, s to ugodno ponudbo pa je tudi bojazen, da bi oglase preplačali povsem neutemeljena. Torej: izredno ugodno mesečno in praktično podarjeno letno oglaševanje sta priložnost, ki je ne smete izpustiti iz rok. Prehitite druge in oglašujte pri nas.

Moto, ki mu delajzame.si sledi je: »Naj aparati delajo namesto vas!«. Informacije, ki jih ponujamo našim obiskovalcem so zanimive, uporabne in večinoma objavljene le pri nas, saj drugi zanje pravijo, da gre za oglaševanje. Pri nas ni tako, saj objavimo vse, kar našim sledilcem olajša ali olepša vsakdan ali prosti čas. Naš cilj je zadovoljiti radovedne. Tiste, ki redno spremljajo dogajanje in tiste, ki jih to zanima le ob nakupu. Ker smo že prišli do številnih računalnikov in mišk, vemo, da gremo v pravo smer. Zato bomo tudi v bodoče pomagali pridobivati znanja in redno sporočali kaj je pri gospodinjskih elektro-pomočnikih novega, naprednega, kaj je pomembno vprašati ob nakupu in kaj je je dobro vedeti ob vsakdanji rabi.

DelajZame je vaš medij. Tu vedno najdete kaj zase, predvsem pa prebirate to, kar bi proizvajalci želeli objaviti a ne gre, saj po presoji mnogih uredništev sodi v reklamo. Pri nas je drugače.

DelajZame dela za vas!


  Mesečno Letno
Vrednost 600,00 € 6.000,00 €
Popust 60% 80%
Prihranek 360,00 € 4.800,00 €
Cena 240,00 € 1.200,00 €


Dodatna ugodnost: Če še nimate vašega oglasa (bannerja - pasice), ga lahko naročite pri nas. Učinkoviti in aktualni bannerji bodo izdelani po vaših željah, pri tem pa vam bomo priznali poseben 50% popust. Banner bo seveda vaš in ga boste lahko uporabili tudi za druga oglaševanja.

Veljavni cenik

Več informacij: Podrobnosti o oglaševanju lahko dobite na telefonski številki 041 669 761  ali preko elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .


Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.