Splošni pogoji

Izdajatelj s tem aktom ureja dostop ter uporabo elektronske spletne publikacije »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov«, na naslovu www.delajzame.si, s katerimi se uporabnik seznani in jih sprejme z uporabo spletnega mesta. Splošni pogoji so javno dostopni. Vsebina splošnih pogojev je podrejena zakonskim določilom, v primeru, da pogoji česa izrecno ne urejajo, se uporablja pozitivna zakonodaja oziroma določila zakonov ali drugih splošnih aktov veljavnih v Republiki Sloveniji in Evropski uniji, ki urejajo to področje.

Vsebina spletnega mesta, vključno z informacijami, fotografijami, posnetki, imeni, logotipi ali drugim, je objavljena s ciljem informiranja uporabnikov in skladna s programsko zasnovo medija.

Izdajatelj elektronske spletne publikacije »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov«, družba GODDESS d.o.o., kakor tudi ne njeni zaposleni ali sodelavci, ne odgovarja za morebitno posredno, neposredno ali posledično škodo, ki bi temeljila na podlagi informacij objavljenih na spletnem mestu www.delajzame.si. Objave so skladne s statutom in programsko zasnovo elektronske spletne publikacije »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov«.

V kolikor se v vsebini elektronske spletne publikacije »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov« pojavijo slovnične, tipkarske, vsebinske ali druge napake, bodo odpravljene takoj, ko bodo evidentirane.

Izdajatelj si pridržuje pravico, da skladno s statutom in programsko zasnovo elektronske spletne publikacije »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov« osvežuje, spreminja in prilagaja vsebino publikacije, vključno z informacijami, audio-video-foto vsebinami, logotipi in ostalim.

Avtorske vsebine elektronske spletne publikacije »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov«, ki se objavljajo na internetnih straneh www.delajzame.si so last izdajatelja. Vsakršno kopiranje, posredovanje, razmnoževanje ali druga uporaba vsebin brez predhodnega soglasja izdajatelja je prepovedana in predstavlja zlorabo avtorskih pravic.

Grafična podoba, logotip in podoba podjetja ter internetne strani so last izdajatelja.

Izdajatelj bo z ustrezno programsko opremo in tehničnimi postopki zavaroval prenose virusnih ali drugih škodljivih vsebin, vendar ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi jo uporabniku povzročil prenos vsebine in priporoča uporabnikom spletne publikacije »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov«, ki se objavljajo na internetnih straneh www.delajzame.si, da se kljub temu zaščitijo in si zagotovijo varnost pri morebitnem prenosu vsebin.

Spletna publikacija »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov«, ki se objavlja na spletnem mestu www.delajzame.si lahko vsebuje povezave do strani, katerih izdajatelj ni GODDESS d.o.o.. Nad takimi vsebinami izdajatelj nima pristojnosti, zato tudi ne more zagotavljati nikakršne odgovornosti nad njihovo uporabo. Sledenje povezavam je prosta izbira uporabnika, pri čemer naj se uporabnik pri prehodu na drugo stran temeljito seznani z njenimi pogoji uporabe.

Spletna publikacija »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov«, ki se objavljajo na spletnem mestu www.delajzame.si dopušča možnost posredovanja vsebin uredništvu prek kontaktnega obrazca ali na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . V kolikor se uporabnik odloči uredništvu posredovati vsebino za objavo, soglaša z dejstvom, da je avtor posredovanih vsebin in da neomejeno razpolaga z avtorskimi in drugimi pravicami vključno z distribucijo ter izrecno soglaša z njihovo objavo na spletnem mestu »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov«, ki se objavlja na spletnem mestu www.delajzame.si. Vsak uporabnik spletnega mesta dovoljuje uredništvu, da posredovano vsebino priredi in objavi skladno s statutom ter programsko zasnovo medija. Posredovane vsebine morajo ustrezati naslednjim kriterijem:

  • Da niso nezakonite, žaljive, nemoralne, nadlegujoče
  • Da ne vsebujejo groženj ali drugačnih oblik nasilja oziroma nagovarjanja k nasilju
  • Da ne spodbujajo neustavnih vsebin (nestrpnost, diskriminacija…)
  • Da ne nagovarjajo k nasilnemu ali kaznivemu ravnanju
  • Da niso kakorkoli v neskladju z zakonodajo
  • Da ne posegajo ali kršijo pravic drugih ali tretjih oseb
  • Da so skladne s statutom in programsko zasnovo spletnega mesta »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov«

Izdajatelj spletne publikacije »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov«, ki se objavljajo na spletnem mestu www.delajzame.si  si pridržuje pravico, da spremeni, prilagodi, odstrani ali drugače poseže v vsebino objav, v kolikor te ne ustrezajo kriterijem iz pogojev navedenih na teh straneh, oziroma če:

  • je vsebina naznanjena za sporno in je podan zahtevek za odstranitev
  • če je zaznana kršitev avtorskih pravic
  • če gre za prikrito oglaševanje

Izdajatelj ni zavezan k nadzorovanju vse vsebine, vendar si pridržuje pravico, da ob ugotovitvi nepravilnosti reagira in sproži potrebne postopke za zaščito uporabnikov pred pravnimi posledicami.

Uporabniki spletne publikacije »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov« soglašajo, da bodo spletno mesto uporabljali ne da bi s tem kršili predpise z vdiranjem ali spreminjanjem informacij na internetni strani.

Podatki, ki bodo izdajatelju posredovani v zvezi s spletno publikacijo »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov«, se obravnavajo z zakonsko ustrezno mero zaupnosti. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam, razen v primeru, ko bo s tem soglašal lastnik ali bi to z ustreznim postopkom zahtevali organi pregona.

Spletna publikacija »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov« sprejema in objavlja vsebine, s ciljno skupino uporabnikov, v katero sodijo mladoletne osebe zgolj pod pogojem, da stran obiskujejo ob soglasju ali v spremstvu staršev.

Pogoji veljajo za vse uporabnike spletne publikacije »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov« in spletnega mesta, kjer se ta objavlja, brez izjem. Morebitni s tem povezani spori bodo rešeni sporazumno, v kolikor to ne bo mogoče, pa se za pristojno določi sodišče v Piranu.

V okviru splošnih pogojev izdajatelj sprejema tudi naslednjo

Izjavo o varovanju osebnih podatkov

Izdajatelj spletne publikacije »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov« s to izjavo opredeljuje obravnavo osebnih podatkov in varovanje zasebnosti, vključujoč osebne informacije o izdajatelju in izdajateljevih sodelavcih.

Osebni podatki so podatki, na osnovi katerih je mogoče prepoznati posameznika oziroma uporabnika spletnega mesta.

Izdajatelj si bo prizadeval zagotoviti zakonitost zbiranja, obravnave in morebitnega posredovanja osebnih podatkov.

Obisk spletne publikacije »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov« in spletnega mesta na katerem je ta objavljena je prost, ob obisku se tehnično zabeleži le IP naslov, dolžina obiska ter uporabljen brskalnik.

Vsaka morebitna zasebna informacija bo uporabljena zgolj za namen zaradi katerega je bila posredovana.

Med obiskom spletne publikacije »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov« in spletnega mesta na katerem je ta objavljena, lahko pride do shranjevanja nekaterih informacij v obliki 'piškotkov' ('cookies') ali drugih spletnih pripomočkov, kar predstavlja manjše datoteke na računalniku. Spletna publikacija »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov« in spletno mesto na katerem je objavljena jih uporablja zgolj zato, da ostanejo shranjene tehnične informacije, zaradi katerih je kasneje upravljanje s spletnim mestom hitrejše. Do teh podatkov tretje osebe nimajo dostopa. V kolikor bi želeli onemogočiti tako možnost, lahko to spremenite v brskalniku, ki ga uporabljate.

Spletna publikacija »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov« in spletno mesto na katerem je objavljena ponujata povezave na druge spletne strani, vendar izdajatelj ne prevzema odgovornosti za vsebino povezav in spletnih strani ali za kakršne koli informacije, ki jih te spletne strani zbirajo oziroma pošiljajo na računalnik uporabnika.

Uporabnik lahko ob vsakem trenutku opravi poizvedbo ali se o njem hranijo kakšni podatki pri izdajatelju. Odgovor bo prejel najkasneje v roku sedmih delovnih dni, v kolikor takih informacij ne bo, bo tudi o tem informiran.

Podatkovne baze izdajatelja, ki lahko vsebujejo tudi zasebne informacije uporabnika se štejejo za premoženje izdajatelja, ki se lahko v primeru prodaje prenese na kupca.

Izdajatelj spletne publikacije »DelajZame – Novice in zanimivosti o napravah iz kuhinje in ostalih stanovanjskih prostorov« in spletnega mesta na katerem je ta objavljena se zavezuje k spoštovanju osebnih podatkov, zato si bo prizadeval zagotoviti visoko raven varovanja podatkov.


Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.