Multicooker na testu

Philips Multicooker

Philips Multicooker - test Delajzame.si
Zmogljiv hišni pripomoček so nam posodili na test. Pokazal je svojo najboljšo formo, ki je tudi nekaj minusov ni skazilo. Soočili smo se s številnimi nastavitvami in programi. Med njimi smo večino preizkusili, ker je imel Multicookernekaj časa fiksno mesto na našem kuhinjskem pultu.

En lonec

Philips Multicooker - test Delajzame.siPreprosta uporaba pomeni tudi, da vse sestavine preprosto zmečemo v lonec, nastavimo program in po potrebi še temperaturo in potem … nič!. Vse ostalo naredi sam, saj uporaba programov omogoča samodejno kuhanje. Tako je program Boil primeren za juhe, Stew za enolončnice, Rice/pasta za riž in testenine,  Fry izberemo pri praženju, z uporabo programa Bake pa pečemo.  Programa Keep warm in Reheat sta zadolžena za  pogrevanje in vzdrževanje temperature tako, da nas pripravljena hrana čaka prijetno topla tudi če zamudimo. Pripravo lahko zamaknemo za 24 ur ali pa jed kuhamo zelo počasi, do 12 ur, tako, kot so to počele nekoč naše babice.

Philips Multicooker - test Delajzame.siOtročje lahko (preverjeno po domači najstnici) Multicooker zmore peciva in domač domač jogurt.

S samodejnim, nastavljivim računalniškim sistemom za nadzor pritiska in pare Multicooker ohranja naravne arome in okuse jedi. 3D grelni system in 2 mm debela posoda toploto ob pripravi hrane porazdelita enakomerno, zato je mešanje praktično nepotrebno. Lonec ima kar 5 litrov prostornine. Ker se zunanjost ne pregreva, lahko Multicooker premikamo, saj ima ročaj.

Komplet

Philips Multicooker - test Delajzame.si

Multicooker v kompletu prinaša posebno posodo za dušenje jedi, merilno posodo, kuhalnice in silikonske prijemalke. Navdušil je s pripravo hrane, ki počaka na vrnitev iz službe in peko preprostih sladic. Nekoliko smo mu zamerili uhajanje pare ob odpiranju in kapljanje s pokrova ter jemanje še vročega lonca iz ležišča, ki ni ravno praktično. Ne glede na to smo ga po končanem preizkusu kar težko vrnili.


Preiskusili smo Philips Multicooker in ugotovili, da je lahko v veliko pomoč vsem, ki nimajo časa za kuhanje

Philips,multicooker,test,topla hrana,preizkus

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.