Nagrada je Smuti & GO!

Obišči Delajzame na Facebooku

Nagradna igra Delajzame Mix & Go Russell HobbsObišči Facebook Delajzame, všečkaj našo stran, deli objavo  te nagradne igre in že sodeluješ v žrebu priročnega mešalnika, ki popestri vsako, še tako zaspano jutro.

Russell Hobbs Kitchen Mix&Go

Rešitev, ki jo ponuja Russell Hobbs Kitchen Mix&Go je preprosta. Posoda, v kateri se meša sadje, ima nastavek z ustnikom, s katerim jo po mešanju zapremo in tako mirno odnesemo s seboj. Na pot, v službo ali kamorkoli gremo. Mešalnik Russell Hobbs Kitchen Mix&Go je priročen. V kompletu ponuja dve posodi in dva pokrova z ustnikom, tako lahko sok pripravite zase in za svojo polovico, ali pa, če imate v pisarni hladilnik, pripravite dva in s tem tako imenovani sadni dan, ki je zelo popularen pri nekaterih dietah.

Russell Hobbs Kitchen Mix&Go deluje s pritiskom na posodo. Držimo in meša, spustimo in neha, lahko pa tudi pritisnemo in zasukamo, tako, da ostane vključen in meša tudi brez naše asistence. To je mogoče predvsem zato, ker ima odlične nedrsljive nogice, ki mu preprečujejo drsenje po podlagi in s tem neprijeten padec ali poškodbo. In na koncu najbolj pomembno vprašanje! Odgovor nanj je ja, pere se v pomivalnem stroju. Drugače si sploh ni več mogoče zamisliti, kaj pravite?

Zanimiv mešalnik, lepa nagradaNagradna igra Delajzame Mix & Go Russell Hobbs

Mix&Go je zanimiv mešalnik in zanj se je vredno potegovati v tako enostavni nagradni igri, kot je naša. Naj vas spomnimo. Sodelovanje v nagradni igri zahteva le, da obiščete Delajzame na Facebooku, všečkate stran in delite novičko o tej nagradni igri. In že ste v našem virtualnem bobnu. Žrebanje bo 5. avgusta. Srečno!

Nagradna igra »obišči Facebook Delajzame.si - všečkaj in deli« in sodeluj v žrebu, ki ti lahko prinese mešalnik Russell Hobbs MIX & GO.

Russell Hobbs,Mix & Go,smuti,smoothie,nagrada,Delajzame,Facebook

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.