Bodygroom

Nagrada je Philips Bodygroom

Delajzame FacebookVšečkanje naše strani in deljenje objave o nagradni igri vam lahko prinese prav lepo nagrado. Cenili jo bodo predvsem moški, njene rezultate pa njihove družice. Saj veste, v dneh, ko zaradi vročine, športnih aktivnosti ter sončenja nosimo čim manj oblačil, toliko bolj izpostavljamo golo kožo. Marsikateri moški se spopada s preveliko poraščenostjo na predelih telesa, ki jih s Philipsovim brivnikom za telo Bodygroom s podaljšanim držalom odslej lahko brez dodatne pomoči uredi po svojem okusu, tudi na predelih, ki so sicer težko dostopni.

Enostavno in brezžično

Nagradna igra Delajzame in PhilpsPhilips Bodygroom deluje brezžično. Ker ima podaljšan nastavek, britje in prirezovanje dlačic poteka hitro in učinkovito, tudi na težje dostopnih mestih, kot so pazduhe, hrbet, ramena ali predel dimelj. Nagradna igra Delajzame in PhilpsPri tem je skrb za morebitno draženje kože popolnoma odveč, saj biserne konice hipoalergenskega brivnika zagotavljajo nežno britje dlak, zato morebitnih dodatkov, kot so olja in geli, ne potrebujemo. Daljše dlake lahko prirezujemo in brijemo že z eno samo potezo, za boljše rezultate pa so brivniku priloženi še trije glavniki za urejanje dlačic na dolžino 3, 5 in 7 mm.

Zanimiva nagrada, enostavno sodelovanje

Nagradna igra Delajzame in PhilpsPhilips Bodygroom je nagrada za katero se je vredno potegovati v tako enostavni nagradni igri, kot je naša. Naj vas spomnimo. Sodelovanje v nagradni igri zahteva le, da obiščete Delajzame na Facebooku,  všečkate stran (če jo še niste) in delite novičko o tej nagradni igri. In že ste v našem virtualnem bobnu. Žrebanje bo 15. septembra. Naj vam bo sreča naklonjena!
Čas je za novo nagradno igro, ki je preprosta, z lepo nagrado, predvsem pa od vas ne zahteva veliko, zaot je Philips Bodygroom lahko vaš brez posebnega truda.

Nagradna igra,Delajzame,Fascebook,Philips,Bodygroom

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.