Multicooker na testu

Multicooker na testu


Philips Multicooker - test Delajzame.siSplošno pomanjkanje časa in želja po pravem obroku sta kriva, da je nastal Philips Multicooker, čigar ime se tudi sliši imenitno, uporabno in kuhinjsko šik!

Preberi več

Preiskusimo Athleta!

Je res tako zmogljiv?

Bosch Athlet pri nas domaBrezžični ročni sesalnik Bosch Athlet dosega moč 2400 vatnega aparata in popolnoma nadomešča klasični sesalnik s kablom. Tako pravijo pri Boschu. Ali je to res smo praktično preizkusili v uredništvu Delajzame.si.

Preberi več

Smoothie maker na testu

Zdravje v kozarcu

Smoothie MakerSmoothie ali smuti po slovensko je vsak dan bolj »in«. Televizija, časopisi in drugi mediji jih skoraj že uvrščajo med tekoča zdravila in njihov učinek naj bi jih umestil med nujne pogoje zdravega življenja. Kako pa jih je najbolje pripraviti? So močno reklamirani Smoothie maker-ji res tako dobri?

Preberi več

Z zdravjem v službo?

Preizkusili smo Russell Hobbs Mix & Go


Russell Hobbs Mix&Go test na Delajzame.siVsakodnevno »obstreljevanje« s filozofijo zdravega življenja nam v podzavest zapisuje dolžnost, da za svojo prehrano poskrbimo na zdrav način, zato iščemo načine, kako bi hitro in brez dodatnih obremenitev zaužili čim več zdrave prehrane. Ker nekatere diete prisegajo na smutije, smo preizkusili Russell Hobbs Mix & Go, ki zdrave napitke zmeša kar v posodi, ki jo lahko nesemo s seboj.

Preberi več

Več prispevkov

  1. Res deluje?

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.