Philipsove pike

Odličnost za avdio in video


Philips in Gibron prejela nagrade Red DotMed dobitnike nagrad Red Dot, ki jih podeljujejo za odličnost v oblikovanju izdelkov, so se letos s kar 11 nagrajenimi Philipsovimi izdelki uvrstilI tudi Gibson.

Preberi več

ButikSvetil.si

Spletni nakup svetil


Butik svetil spletna trgovinaTe dni je e-vrata odprla nova spletna trgovina ButikSvetil.si. Na enem mestu ponuja najbolj širok izbor priznanih znamk svetovnih proizvajalcev in oblikovalcev. Omogoča preprosto in uporabniku prijazno iskanje izbranih svetil ali idej zanje.  

Preberi več

Trendovska svetloba

Philips InStyle


Philips InStyle - Svetila PhilipsPhilips inStyle so svetila, ki popestrijo prostor in mu dodajo eleganten videz. Izberemo lahko stoječo ali namizno svetilo, ki ju odlikuje samosvoj, oglat stil in kvalitetna izvedba.

Preberi več

Design Lab 2015

Nova tema in podvojene nagrade


Electrolux Design Lab 2015Letošnje tekmovanje Electrolux Design Lab je že 13. po vrsti in tokrat išče inovativne ideje pod temo Zdravi in veseli otroci. Letos so denarne nagrade podvojene. Zmagovalec bo dobil 10.000 € in 6-mesečno plačano pripravništvo pri Electroluxu.

Preberi več

Toplo svetlo

Toplo in sproščeno


Philips Myliving VienneSvetloba ustvarja vzdušje v prostoru, zato je pomembno kakšno svetilo izberemo. Svetila Philips myLiving Vienne in myLiving Canto ustvarijo sproščeno vzdušje, ki je primerno za dnevno sobo ali spalnico.

Preberi več

Sony leti

Orel s Sonyjevimi očmi


Sony na orlovem hrbtu osvaja svetovne prestolniceSony je z orlom že letel. Posnetki so poželi veliko zanimanja in ni čudno, da s poleti nad prestolnicami nadaljujejo. Sony Action Cam Mini se pri tem močno drži svojega orla. Tokrat nad Londonom.

Preberi več

Registrirajte ga

Imate katerega od njihovih aparatov?


Registrirajte svoj aparat pri Moj ElectroluxElectrolux, AEG in Zanussi vabijo k registraciji aparatov na njihovih spletnih straneh. Pravijo, da gre za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje. Ali je to res lahko preizkusimo brezplačno in neobvezno. Dovolj je le, da prek njihovih spletnih obrazcev vnesemo ustrezne podatke. Vas zanima kako?

Preberi več

Nister

Oblika pred svetlobo


Namizna svetilka Philips My Living NisterPhilips ima bogato ponudbo svetil, ki so oblikovno in zasnovana s posebno pozornostjo in ciljem, da postanejo dekorativni element prostora. Ponudbi se zdaj pridružuje neobičajna namizna svetilka Philips My Living Nister.

Preberi več

V trgovini mimovrste

Aplikacija za primerjavo cen na terenu


Mimovrste ima novo aplikacijoMimovrste ima nov, zanimiv pripomoček za mobilno nakupovanje, ki je na voljo za uporabnike Androida in iOSa, prinaša pa novost na našem trgu, saj je obenem tudi pripomoček za primerjavo cen. Preprosto, prek črtne kode preverimo ceno istega artikla v spletni trgovini mimovrste=).

Preberi več

Okolju prijazno

Finance in Ekosklad nagradila BSH


BSH je okolju prijazno podjetje, foto Nejc LasičNa Okoljskem srečanju so podelili nagrade za okoljsko prijazen izdelek, postopek in podjetje, ki jih podeljujeta Časnik Finance in Ekosklad. Med prejemniki nagrade je tudi BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje, ki je zdaj tudi uradno »Okolju prijazno podjetje«.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.