Prenosni predvajalnik

Philipsov prenosni video predvajalnik PV7005/12Philipsov prenosni video predvajalnik PV7005/12 se ponaša s 7-palčnim (17,8 cm) visoko občutljivim zaslonom LCD na dotik, ki zagotavlja izjemno izkušnjo gledanja, tudi na poti. Predvajalnik namreč navdušuje z vrhunsko kakovostjo slike, saj, zahvaljujoč visoki ločljivosti (800 x 480 slikovnih točk) in inovativni barvni TFT tehnologiji, zagotavlja, da filmi, video posnetki ali fotografije zasijejo v polnih in realističnih barvnih odtenkih ter popolnoma ostri sliki.

RMVB podjetja Realnetworks™Za izjemno visoko kakovost slike poskrbi inovativna digitalna tehnologija RMVB podjetja Realnetworks™, ki pri večpredstavnih vsebinah samodejno optimizira prikaz mirujočih slik, kot so fotografije, in prikaz posnetkov s “hitrimi prizori”, kar ustvarja najbolj ugodno ravnovesje med kakovostjo slike in velikostjo datoteke. Predvajalnik se pohvali tudi s samodejnim prilagajanjem slike razmerju 16:9, brez popačenja, v popolni ostrini in brez črnih robov ob strani.

Ogled vsebin na televizorju s pomočjo HDMI izhodaPhilipsov prenosni predvajalnik je opremljen tudi s programom Philips Digital, ki omogoča preprosto urejanje, shranjevanje, dodajanje in brisanje naloženih fotografij, obenem pa ga lahko spremenimo tudi v digitalni foto okvir.
Da na poti ne bo dolgčas, je PV7005/12 opremljen tudi z izhodom USB, kar uporabniku zagotavlja, da si svoje najljubše filme in fotografije ali pa glasbo predvaja kar neposredno z USB-naprav. Za popolno udobje je predvajalnik opremljen še z izhodom HDMI, ki omogoča neposreden ogled shranjenih video in avdio vsebin tudi preko televizorja.


Kjerkoli in kadarkoli s Philipsovim predvajalnikom PV7005/12Ena izmed odlik predvajalnika je tudi, da podpira predvajanje takorekoč vseh vrst digitalnih datotek (AVCHD, AVI, H.263, H.264, MKV, MPEG1, MPEG2, MPEG4, MPEG4 (AVC), RMVB, WMV, MP3, WMA, WAV in JPEG).
Philipsov prenosni predvajalnik pa nikakor ne zaostaja niti pri spominski kapaciteti, saj uporabniku zagotavlja do 3-urno uživanje v predvajanju vsebin z vgrajeno baterijo. Nanj lahko shranimo kar za do 4 GB vsebin. S spominsko kartico Micro SD pa je kapaciteto mogoče tudi dodatno razširiti.

Philipsovem prenosnem video predvajalniku je za polnjenje in preprostejše povezovanje z napravami, kot so pametni mobilni telefoni, kamere, fotoaparati, tablice ali prenosniki, priložen tudi mini USB-kabel. Za udobnejše prenašanje in gledanje vsebin pa ima posebno zaščitno torbico, ki jo lahko zložimo tako, da ustvarimo samostoječ zaslon.

Video predstavitev
 

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.