Aktivna videokamera

Dušan Mravlje z aktivno videokamero SonySony HDR-AS15 je aktivna Videokamera s Full HD tehnologijo, povezavo Wi-Fi, stabilizatorjem SteadyShot, petimi načini snemanja, vodotesnim ohišjem in prostoročnim kompletom.

Z njo se lahko spustite v vodo, saj kamero preprosto pritrdite v posebno priloženo vodotesno ohišje in do globine 60 m snemate Aktivna videokamera Sony HDR-AS15Dušan in Neža Mravlje z aktivno videokamero Sonykristalno čiste posnetke. Posnetke si lahko ogledate takoj, če jih prek povezave Wi-Fi z aplikacijo PlayMemories prenesete v pametni telefon.

Z edinstvenim stabilizatorjem SteadyShot lahko tudi v najzahtevnejših pogojih snemate tekoče posnetke, z vrhunskim širokokotnim objektivom Carl Zeiss® in CMOS-senzorjem Exmor R™, pa lahko snemate tudi pri šibki svetlobi.

Na voljo je pet načinov snemanja, tudi Full HD in izjemno počasni HD s hitrostjo 120 sličic na sekundo. Aktivna videokamera je tako majhna in lahka, da jo enostavno vklopite in pozabite nanjo.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.