Dobimo se za mizo

Vse za mizo

Electrolux Rendez-VousKuhati, jesti, družiti se – vsakodnevne aktivnosti, ki jih vedno raje počnemo skupaj, ker je tako lepše in tudi zato, ker vsakdan tako zahteva. Druženje je torej bistvo koncepta Electrolux Rendez-Vous. Gre za interaktivno mizo, ki omogoča, da ‘postopek uživanja hrane’ poteka istočasno. Rendez-Vous je dokaz, da Electroluxova globalna oblikovalska ekipa skrbi za to, da njihove ideje niso zgolj uresničljive, pač pa lahko tudi v praksi zadovoljujejo potrebe bodočih potrošnikov.

Energy Shield

Electrolux Rendez-VousKljuč za oblikovanje je futuristična tehnologija Energy Shield, ki se uporablja za površino mize. Tako je mogoče vse električne aparate, kot sta mobilni telefon ali kuhinjski mešalnik, napajati brezžično, in sicer tako, da jih preprosto položite na površino. Površina deluje tudi kot indukcijski kuhalni sistem. Senzorji zaznajo, ko posodo postavite kamorkoli na mizo in pametno usmerijo toploto na tisto območje in nikamor drugam. Pod površino mize boste našli popolnoma prilagodljiv modularni sistem predalov in elementov, ki so namenjeni drugim kuhinjskim aparatom, kot sta pečica ali hladilnik. Electrolux Rendez-VousPovrhu pa je tistim, ki niso preveč dobri kuharji, na voljo dodatna pomoč v obliki virtualnega kuharja, ki vas vodi pri bolj zahtevnih receptih. Z vsemi temi funkcijami na enem mestu prihranimo veliko prostora. To bo postala zelo pomembna vrednota, saj naša bivališča postajajo vedno manjša in kompaktnejša.

Čeprav je Rendez-Vous še vedno samo koncept, je tehnologija, ki je potrebna za njegovo uresničitev, že zelo resnična. Ker nas vedno več želi imeti večfunkcijsko bivalno okolje, je morda nova era kuhinj že pred vrati.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.