Galaxy S4 mini

Spremljevalec pri vsakodnevnih opravilih

Samsung Galaxy S4 miniPo rekordnem povpraševanju, ki ga je zabeležil Galaxy S4, so pri Samsungu želeli uporabnikom ponuditi življenjskega sopotnika za polnejše, bogatejše in preprostejše življenje. Ponudili so Galaxy S4 mini, s katerim širijo možnosti uporabe s telefonom, ki je po videzu in občutku podoben Galaxy S4, a je kompaktnejši in lažje prenosljiv.

Galaxy S4 mini je zaradi Super AMOLED zaslona s 4,3-palčno (10,9 cm) diagonalo, kompaktne oblike in zgolj 107 g teže lahko prenosljiv, upravljati pa se ga da z eno roko. Čeprav je manjši, je izjemno zmogljiv, saj je opremljen z dvojedrnim 1,7 GHz procesorjem , zato je kos vsem zahtevnejšim nalogam in aplikacijam. Ponuja tudi številne inovativne in priročne funkcije, ki so namenjene uporabi v najrazličnejših okoliščinah in za najrazličnejše potrebe.

Ujemite pomembne trenutke

Galaxy S4 mini lahko s pomočjo fotoaparata, ki ima ločljivost 8 megapik, namesto vas ujame vse pomembne trenutke, na sprednji strani pa za to skrbi visokoločljivostna kamera z 1,9 megapikami. S posebnimi funkcijami, kot sta Sound & Shot, ki na edinstven način posname zvok s sliko, ter Panorama Shot, s katerim boste fotografirali celotno okolico, bodo vsi pomembni trenutki ubežali pozabi. Z naloženo aplikacijo S Travel lahko dobite potovalne informacije in pomoč na poti, lahko pa vam tudi predlaga nadaljnje poti ali vas usmerja na trenutni. S funkcijo Story Album lahko avtomatično urejate fotografije v pametnem formatu. Vse fotografije, ki jih naredite z Galaxy S4 mini, so avtomatično shranjene na podlagi časa, lokacije ali specifičnega dogodka, zaradi katerega je bil ustvarjen album.  

Delite in se povezujteSamsung Galaxy S4 mini

Samsung Galaxy S4 mini vam omogoča, da delite vsebine in se medsebojno povezujete, da lahko poslušate isto glasbo in igrate iste igre s storitvijo Group Play, s ChatON pa se lahko pogovarjate z več prijatelji hkrati in svojim sporočilom dodajate animacije, videoposnetke in zvočne posnetke.

Olajšajte si življenje

Potovanje je z Galaxy S4 mini pravi mačji kašelj, saj storitev S Translator takoj prevede zvočni zapis ali besedilo v elektronski pošti, kratkih sporočilih ali storitvi ChatON. Z njim lahko upravljate tudi televizor, digitalni sprejemnik ali DVD-predvajalnik, saj ga aplikacija WatchON pretvori v univerzalni IR-daljinski upravljalnik. Samsung Galaxy S4 mini

WatchON omogoča tudi brskanje po TV-vsebinah, saj se poveže z vašim ponudnikom digitalnih storitev s pomočjo EPG (Electronic Program Guide). S funkcijo Samsung Link* lahko delite vsebine med več Samsungovimi digitalnimi napravami.

Poskrbite za svoje zdravje

Samsung Galaxy S4 mini vas spodbuja, da pazite na svoje zdravje in dobro počutje. Z aplikacijo S Health, ki jo prenesete s strani Samsung Apps, lahko nadzirate vnos kalorij in zdravstveno stanje. S funkcijami v S Health lahko izračunate število prehojenih korakov v dnevu, nadzirate vzorec spanja, izračunate težo in merite srčni utrip. V duhu skrbi za zdravje lahko celo prilagodite nastavitve zaslona z Adapt Display, da bo prijaznejši očem, za dober sluh pa si pomagate s funkcijo Adapt Sound.   

Samsung Galaxy S4 mini bo na voljo v dveh barvnih različicah, beli (White Frost) in črni (Black Mist). Obe bosta v odvisnosti od tržišča, lahko Galaxy S4 mini s 4G LTE, 3G HSPA+ ali 3G Dual SIM.    

*samo v izbranih državah

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.