Luceplan Synapse

Preprosto čarobno!

Philips Synapse / Luceplan SynapseSte si že kdaj zaželeli, da bi se pri ustvarjanju svetlobne kreacije lahko popolnoma prepustili domišljiji? Linija Luceplan omogoča  prosto ustvarjanje in dokupovanje posameznih enot, ki lahko svetijo ali ne. Za pravo svetlobno vzdušje pa poskrbi še daljinski upravljalnik, s katerim se da izbrati barva, saturacija in intenzivnost svetlobe.


Tudi v salonu Philips v Ljubljani

Philips Synapse / Luceplan SynapseLuceplan, svetovno priznana italijanska znamka svetil, ki je cenjena predvsem zaradi vrhunske kakovosti in domiselnih arhitekturnih konceptov svetil, je znamka, ki ponuja široko izbiro dizajnerskih svetil in svetlobnih rešitev za zunanje in notranje bivalne prostore, ki jih odlikujejo vrhunski in vzdržljivi materiali, energijska varčnost ter oblikovna dovršenost.

Philips Synapse / Luceplan SynapseLinija LED-svetil Synapse, inovativna svetlobna rešitev, predstavlja nekakšen hibrid med svetilom in pohištvom. Svetila namreč ponujajo popolno svetlobno rešitev, saj jih lahko glede na svoje želje in domišljijo sestavljate v čarobne konstrukcije, magične oblike, like ali svetlobne pregrade. Ko se določenega svetila naveličate, ali pa si želite oblikovati nova, lahko Synapse dokupite kot posamezne dele oz. pare ali kot komplete po 18, 24 in 30 elementov v različnih kombinacijah in prepustite pot domišljiji... Po želji pa lahko za doseganje želenega vizualnega učinka v kompletih dokupite tudi »dummies« oz. kose, ki ne svetijo in jih uporabite v zamišljeni svetlobni kreaciji.

Philips Synapse / Luceplan SynapseSvetila Synapse ne ponujajo kreativnosti le v obliki, temveč tudi v svetlobnih nastavitvah, saj lahko barvo, saturacijo in intenzivnost oddajanja svetlobe preprosto uravnavate s priloženim daljinskim upravljalnikom.

Svetila Synapse znamke Luceplan so na voljo v salonu Svetila Philips v Ljubljani. Priporočena maloprodajna cena 18-delnega kompleta FULL RGB je 1960 EUR, 24-delnega kompleta 2/3 RGB 2053 EUR in 30-delnega 1/3 RGB kompleta 1949 EUR. Posamezni dvodelni kompleti RGB so dobavljivi po ceni 175 EUR, povezovalni kompleti, ki ne svetijo (dummies), pa so na voljo po 75 EUR.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.