Kuhališče Gorenje

Prenosno je praktično

Prenosno indukcijsko kuhališče GorenjePrenosne indukcije so še posebej bodo dobrodošle v študentskih garsonjerah, počitniških hišicah ali kampih, kjer si več kot uporabno kuhinjo lahko hitro pričarate tudi v najmanjšem kotičku prostora. 

Nova modela Gorenjevih prenosnih indukcijskih kuhališč elegantnega dizajna se ponašata z desetimi stopnjami moči, ki omogočajo pripravo najbolj zahtevnih jedi, njuna pomembna prednost pa je tudi možnost nastavitve temperature.

Prenosno indukcijsko kuhališče GorenjeDogajanje lahko med kuhanjem spremljamo na priročnem LED prikazovalniku. Da se nebi zmotili in uporabili napačne posode, pa nas bo opozoril kar sam aparat z vgrajenim varnostnim sistemom. Čiščenje kuhališča  je enostavno, prav tako kot njegovo shranjevanje, v obdobjih, ko ga ne potrebujemo. Zaradi kompaktne velikosti ga lahko pospravimo kar v omaro in prosto delovno površino namenimo drugim opravilom.

Prenosno indukcijsko kuhališče GorenjeIndukcije so praviloma v višjih cenovnih razredih in dejstvo je, da si jih ne more privoščiti prav vsakdo, a v tem primeru ni tako, saj to, da je prenosno indukcijsko kuhališče res primerno za vsakogar, dokazuje tudi cena: novi kulinarični pripomoček kompaktnih mer je lahko vaš že za dobrih sto evrov, kar glede na njegovo vsestransko uporabnost niti ni veliko.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.