Philips LED ecomoods

Dve možnosti, pet barv

Philips LED EcomoodsZunanja Philipsova svetila Ecomoods v obliki lantern predstavljajo izvirno stilsko rešitev za ustvarjanje očarljivega ambientalnega vzdušja na terasi, balkonu ali vrtu. Lanterne poleg osvetljevanja s toplo belo svetlobo s še petimi barvnimi filtri omogočajo ustvarjanje različnih svetlobnih učinkov.

Znotraj linije Ecomoods sta na voljo dva modela lantern - samostojna (16921/31/16) in svetilka z elegantnim stojalom (16920/31/16). Oba modela sta priročnih dimenzij, zaradi česar ju lahko zlahka prestavljamo po vrtu ali terasi, in tako v vsakem trenutku - Philips LED Ecomoodsmed igro z otroki, branjem ali obedovanjem s prijatelji - poskrbimo za pravo vzdušje. Lanterne imajo na vrhnjem delu priročno kljukico za obešanje na drevesa ali ograjo, lahko pa jih brez skrbi stabilno postavimo tudi na tla.

Eco, vzdržljive, prijetne...žal ne tudi poceni

Lanterne Ecoomoods so izjemno vzdržljive, odlikuje pa jih tudi dolga življenjska doba. Svetila so namreč izdelana iz kakovostnih in odpornih materialov, kot sta aluminij in nerjaveče jeklo, ki ohranjajo čudovit videz svetila, ne glede na vremenske razmere. Njihova življenjska doba v povprečju znaša najmanj 12.000 ur, Philips LED Ecomoodskar pomeni, da uporabnikom za vzdrževanje svetila ne bo treba skrbeti najmanj 12 let. Lanterne se ponašajo tudi s kar do 80 % nižjo porabo električne energije.

Kabel samostojnega modela lantern Ecomoods LED (16921/31/16) meri 3 m, modela s stojalom (16920/31/16) pa 5 m. Lanterne so po ceni 176 € (samostojna) oziroma 356 € (s stojalom) na voljo v salonu Svetila Philips v Linhartovem paviljonu L3 (Neubergerjeva 31, Ljubljana).

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.