Zlato in Srebro za Gorenje

Nagrade doma, pa tudi v tujini

Revolucionarno indukcijsko kuhališče Gorenje IQcookTako kuhališče kot pralni in sušilni stroji so v preteklem obdobju že bili nagrajeni s prestižno mednarodno nagrado za oblikovanje red dot, kuhališče pa še z nagrado Plus X Award.

Branko Apat, član uprave Gorenja za operacije s področja velikih gospodinjskih aparatov ter operacije in prodajo ogrevalnih sistemov, je izpostavil pomen inovacij za poslovanje: »V naši panogi, kjer ponudba presega povpraševanje, pomenijo inovacije obstanek na tržišču. Brez inovacij, brez tehnološkega razvoja, brez novih tehnologij ni mogoče tekmovati v globalni konkurenci.«

Inovativnost naprednega indukcijskega kuhališča IQcook je bila nagrajena z zlatim priznanjem. Boštjan Pečnik, izvršni direktor za razvoj v Gorenju, je poudaril, da gre za unikatno tehnologijo, ki je rezultat večletnega razvojnega dela, slednje pa je bilo še posebej intenzivno v zadnjih treh letih razvoja inteligentne senzorske tehnologije. Kuhališče omogoča samodejne načine kuhanja, tudi v pari, hkrati pa zagotavlja popolnoma varno, energijsko in časovno optimirano ter nadzorovano kuhanje s pomočjo IQ inteligentnih senzorjev. Za razliko od pečice, ki je zaprto okolje, kuhališče predstavlja nekontroliran ambient, zato je vzpostavljanje avtomatičnih procesov kuhanja toliko bolj zahtevno, vendar je Gorenjevi ekipi to uspelo. Revolucionarno indukcijsko kuhališče IQcook je svetovna novost iz Gorenja, ki z  vrhunsko tehnologijo parnega kuhanja IQsteam povsem spreminja načine kuhanja ter promovira zdravo kuhanje.

Nova generacija pralnih in sušilnih strojev GorenjeBoštjan Pečnik je o prihodnosti naprednih aparatov, kot je IQcook, dejal: »Prepričani smo, da je IQcook in senzorska tehnologija nasploh smer, v katero se bo kuhalna tehnika razvijala v prihodnje, saj bodo uporabniki iskali produkte, ki jim bodo omogočali zdrav način priprave hrane, več prostega časa in ki prinašajo nižje stroške, torej nižje račune za elektriko.«

Tudi s srebrom nagrajena nova generacija pralnih in sušilnih strojev SensoCare, za katero stoji široka multidisciplinarna ekipa Gorenjevih strokovnjakov in je bila na trge lansirana pred dobrim letom, odlikuje inovativna senzorska tehnologija, uporabniki pa še posebej cenijo številne samodejne načine pranja za vrhunsko nego perila. Vrhunsko oblikovanje, okolju prijazna in energijsko učinkovita tehnologija so ključne lastnosti, ki novo generacijo pralnih in sušilnih strojev Gorenje uvrščajo med najbolj dovršene in učinkovite aparate na trgu.Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.