Ledino Outdoor


Svetila Philips Ledino outdoorPhilipsova linija svetil Ledino Outdoor je bila po besedah Ashley Smith, vodje marketinga in prodaje Philipsovih svetil za končne potrošnike, oblikovana kot odgovor na naraščajočo potrebo potrošnikov po zunanjih svetilih, ki bi se svojo obliko in funkcionalnostjo subtilno vključila v vrtni prostor in poudarila urejenost zunanjih površin. Linija tako navdušuje s sodobnim in elegantnim dizajnom, ki stilsko dopolnjuje moderno notranjo opremo našega doma ter poskrbi za sodoben videz zunanjih površin in vrta.

Svetila Philips Ledino outdoorDolgo življenjsko dobo in vzdržljivost svetil zagotavljajo kakovostni in odporni materiali, kot sta aluminij in nerjaveče jeklo, ki ohranjajo njihov videz. Življenjska doba svetil Ledino pa v povprečju znaša najmanj 20.000 ur, kar pomeni, da nam za vzdrževanje svetila ne bo treba skrbeti vsaj 20 let. Zaradi vgrajene tehnologije LED zagotavljajo enakomerno kakovost naravne svetlobe, brez migetanja ali nenadnega vklapljanja, v vseh vremenskih pogojih, tudi pri izjemno nizkih temperaturah.
Svetila Philips Ledino outdoorSvetila Ledino Outdoor tako predstavljajo popolno rešitev za tiste, ki prisegajo na sodoben dizajn in hkrati cenijo okoljsko odgovornost. Linija namreč ponuja svetilnost, ki je primerljiva s 40 W halogensko sijalko, vendar porabi le 7,5 W električne energije, kar zagotavlja do 80 % prihranka pri stroških za elektriko ter prispeva k varovanju okolja. Kljub temu ponuja  raznovrstne svetlobne rešitve, od stoječih, stenskih, vgradnih, do svetil na podstavkih. Nekaj jih vidite na naših fotografijah, sicer pa so vam tudi za ogled na voljo v salonu Svetila Philips.Svetila Philips Ledino outdoor

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.