Se je komu posvetilo?

Tudi elegantna

Namizna svetilka Philips Connex InstyleSvetilka z elegantnim dizajnom v obliki diska se popolnoma prilega sodobni notranji opremi, je energijsko varčna in ima dolgo življenjsko dobo. Za priročno manjšanje nereda pa je opremljena z USB-priključkom, ki omogoča polnjenje mobilnih in drugih elektronskih naprav.

Za večjo zbranost in učinkovitost pri delu in učenju je izjemno pomembna prava osvetlitev delovne površine. Namizna svetilka Philips Connex InstylePhilipsovo namizno svetilo Connex iz linije InStyle ponuja kombinacijo praktične rešitve in elegantne oblike, ki se zlije s sodobno notranjo opremo. Namizno svetilko Connex InStyle odlikuje močna osvetljenost kar 7-ih vatov, a se kljub temu pohvali z energijsko varčnostjo in dolgo življenjsko dobo.

Namizna svetilka Philips Connex Instyle iF Product design awardNamizna svetilka Philips InStyle Connex je na voljo v beli ali aluminijasti različici. Letos je bila tudi nagrajena z nagrado iF za najboljši dizajn izdelka (iF Product Design 2013).

Philips InStyle Connex bo po ceni 279 € na voljo v salonu Svetila Philips v Linhartovem paviljonu L3 (Neubergerjeva 31, Ljubljana).

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.