Sušilnik hrane


Gorenje sušilnik hrane FDK24DWNekateri si zimskih dni brez grizljanja posušenih dobrot, ki so jih dale pomlad, poletje in jesen, skoraj ne predstavljajo. Drugi si s sušenjem pomagajo podaljšati uživanje plodov, ki si jih sicer zaradi visokih cen sploh privoščiti nebi mogli. So pa tudi taki - sumimo, da jih je največ - ki sušijo zato, da si lahko privoščijo domačo in zdravo hrano iz preverjenih virov. Predvsem tisto, ki so jo sami pridelali ali nabrali, seveda.

Vsem, ki iščejo lahke in zdrave  prigrizke ali preprost način za shranjevanje domačega sadja, zelenjave, kruha,  piškotov, rib, mesa, zelišč , gob in testenin, bo v veliko pomoč nov Gorenjev sušilnik hrane FDK24DW. Že res, da je po vseh priporočilih sušenje na soncu in zraku najboljše, a tega nam dandanašnji tempo žal ne omogoča več. Zato je kvaliteten in cenovno dostopen sušilnik prav gotovo odličen kompromis in prava izbira.

Gorenje sušilnik hrane FDK24DWGorenjev sušilnik ima pet velikih odstranljivih pladnjev nastavljivih po višini (na 2,8 cm ali 5 cm višine), ki omogoča optimalno sušenje tudi velikih kosov sadja, gob in mesa. Sušilnik je tih, zelo enostaven za uporabo in čiščenje, omogoča pa digitalno nastavitev časa sušenja od 30min do 19h in 30min. Sušilnik z zvočnim signalom opozori, ko je proces sušenja končan. Z njim torej zlahka upravljajo tudi začetniki. Če pa vam pri tem manjkajo recepti in domišljija, kaj in kako sušiti, si ne postavljajte meja po nepotrebnem. Preprosto "pogooglajte" in našli boste veliko idej in nasvetov, po nekaj sušenjih pa jih boste verjetno lahko tudi že sami delili.

Priporočena maloprodajna cena za sušilnik hrane Gorenje FDK24DW je 59,90€.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.