Izgubljate?

Za pozabljivce

Philips InRange - za pozabljivcePhilips InRange ponuja idealno rešitev za tiste, ki svoje stvari pogosto založijo ali prestavljajo iz ene torbe v drugo. S pomočjo brezplačne aplikacije Philips InRange in brezžične povezave Bluetooth nam v najkrajšem času pomaga locirati izbrane predmete, ki smo jih založili ali pozabili, s tem pa olajša oz. celo prepreči njihovo stresno iskanje. Philipsov sistem InRange je kompatibilen z iPhonom in iPadom.

Philips InRange - za pozabljivceDeluje s pomočjo brezžične povezave Bluetooth, ki je vzpostavljena med brezplačno Philipsovo aplikacijo InRange na iPhonu oziroma iPadu in predmetom, ki je opremljen s čipom InRange. Sistem nas z zvokom opozarja, kadar se od izbranega predmeta preveč oddaljimo ali nanj pozabimo. Zvočni signali, ki se sprostijo ob preveliki oddaljitvi iPhona oz. iPada od izbranega predmeta, nas tako opozorijo na pozabljeni predmet in nam ga pomagajo locirati.

Philips InRange - za pozabljivceAplikacija, ki deluje s pomočjo napredne 'nizkoenergetske' brezžične povezave Bluetooth, omogoča hkratno aktivnost drugih funkcij telefona, ki za svoje delovanje prav tako potrebujejo Bluetooth.

Pogosto se zgodi, da je predmet, ki ga založimo in v naglici iščemo, ravno naš telefon. Zato sistem omogoča iskanje oziroma lociranje telefona s pritiskom na tipko na hrbtni strani čipa, ki smo ga predhodno pospravili v denarnico ali privezali na torbico. Philips InRange - za pozabljivceOb pritisku na gumb se zvočni signal sprosti tako iz čipa, kot tudi iz telefona, kar pripomore pri iskanju založenega iPhona.

Da bi preprečili nepotrebna zvočna opozorila, ko sta pametni napravi in izbrani predmet izven dosega, Philipsova aplikacija InRange omogoča izključitev zvočnih signalov v določenem časovnem obdobju. Philips InRange - za pozabljivceTako lahko sami izbiramo, kdaj naj nas InRange opozarja na pozabljene oziroma založene predmete in v katerih primerih ne. Čip InRange lahko zato brez skrbi, v ovitku, ki ga varuje pred praskami, pripnemo na ključe ali torbico in se brezskrbno sprehajamo po prostoru tudi izven dosega sistema Philips InRange.

Priporočena maloprodajna cena za Philips InRange je 49,99 EUR.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.