Prenovljeni salon

Novo leto, nov program

Philips salon svetil LjubljanaSpecializirani salon Svetila Philips je po skoraj enem letu od odprtja sveže prenovljen. Prostori tako še bolj izpostavljajo dizajn in eleganco Philipsovih raznolikih svetil. Pestra ponudba novih kolekcij Philips Lirio, InStyle, Ledino, Ecomoods, kot tudi otroškega programa MyKidsRoom, obsega dizajnerske, inovativne in energetsko varčne svetlobne rešitve za celoten dom.

Philips salon svetil LjubljanaPhilipsova svetila InStyle so namenjena navdušencem nad sodobnimi trendi ter ustvarjalnimi dizajni in oblikami, pester izbor svetil za osvetlitev in ureditev zunanjega prostora pa ponuja znamka Outdoor. Philips Lirio z izvrstno kombinacijo domiselnega dizajna in tehnoloških inovacij zadovolji kupce z visokimi pričakovanji, medtem ko Massive, najbolj prepoznavna znamka svetil v Evropi, kljub visoki kakovosti zagotavlja elegantne izdelke po dostopni ceni.

Philips salon svetil LjubljanaV salonu je odslej razstavljen tudi Philipsov vrhunski televizor DesignLine, ki skupaj s sijalkami hue dogajanje na zaslonu preliva v celoten prostor. Televizor se od “klasičnih” razlikuje po revolucionarnem dizajnu brez stojala in vidnega okvirja, ki spreminja koncept TV, kot smo ga poznali doslej.

Prek brezplačne mobilne aplikacije, s katero je inovativna funkcija osvetljevanja zaslona Ambilight povezan s Philipsovim brezžičnim sistemom razsvetljave hue, sPhilips salon svetil Ljubljanae dogajanje s svetlobo na zaslonu preliva v prostor, da si ob še bolj realistični izkušnji gledanja ustvarimo zares nepozabno filmsko vzdušje.

Aktualni katalogi so v e-obliki na voljo tudi na http://svetilaphilips.si/sl/Katalogi.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.