Detel sveti

Sama ali na mizi

LED svetilka Philips PiculetPiculet je majhno in pokončno namizno ali stoječe svetilo, ki posnema detlovo držo. Odlično se poda in popestri takorekoč vsak prostor, ne glede na stil opremljanja, saj je njegova oblika klasična in moderna obenem, ne glede na to, ali gre za namizno ali samostoječo izvedbo. 

Na voljo je v prijetnih, nevtralnih odtenkih – beli, sivi, nežno rjavi ali črni, prav tako pa tudi v igrivi rdeči, živahni rumeni in modri. Toplo belo LED-sijalko prižigamo z gumijastim stikalom na vrhu svetila in tako ustvarimo prijeten ambient ter za oči prijazno svetlobo, ki jo lahko po potrebi prilagodimo, saj je svetilka opremljena z difuzorjem.

Svetilka Piculet v namizni in stoječi različici je na voljo v specializiranem salonu Svetila Philips po ceni 91,80 (namizna) oz. 151,90 EUR (stoječa).

LED svetilka Philips PiculetLED svetilka Philips PiculetLED svetilka Philips Piculet

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.