Za zdrave oči

Svetloba, ki ne škodi

Philips svetila Eyecare PivotNove Philipsove namizne svetilke so namenjene predvsem tistim, ki (pre)več ur delamo za pisalno mizo, imamo pogosto napete oči in se tudi zaradi tega težko zberemo. Te namizne svetilke so zato narejene ravno z namenom, da našim očem nudijo udobje. Oblikovane so tako, da zmanjšajo odboj svetlobe in jo enakomerno razpršijo po delovni površini. Na tak način razbremenijo naše oči, saj se jim v taki svetlobi ni treba napenjati, ugodno pa vplivajo tudi na našo zbranost in koncentracijo, saj kakovostna LED-sijalka oddaja svetlobo, ki je podobna dnevni.
Philips svetila Eyecare Robot
Prisrčni dizajni in nevtralne sive, bele in črne barve se prilegajo vsaki pisarni, študentski sobi ali bralnemu kotičku. S sivo ali belo namizno svetilko Robot lahko osvetlitev delovnega prostora popolnoma prilagodimo našim potrebam z vrtljivo aluminijasto roko in difuzerjem, ki si izbrano nastavitev zapomni, tako da naslednjič ne izgubljamo časa z nastavljanjem osvetlitve.

Philips svetila Eyecare SpoonPreprost dizajn v črni ali beli svetilke Lamina je osredotočen na to, da delovni prostor napolni s hladno belo svetlobo, ki jo oddaja visokokakovostna LED-sijalka. Svetilko preprosto vključimo in izključimo le z dotikom.

Izvirna oblika namizne svetilke Spoon je na voljo v beli in črni barvi in ponuja udobje s stilom. Tako glava kot roka svetilke sta popolnoma prilagodljivi, zato lahko svetlobo usmerimo, kot to želimo. Philips svetila Eyecare Blade

Svetilka Blade je prilagodljiva in kakovostna, saj omogoča, da na vgrajenem USB-priključku po potrebi polnimo pametne naprave. Na voljo je v nevtralni sivi barvi, ki se poda k vsaki pisalni mizi.
Philips svetila Eyecare Mallet
Philipsovi namizni svetilki Mallet, ki je na voljo v črni ali beli, in nežno siva Pivot, imata poleg vgrajenega USB-priključka, prilagodljivega dizajna in kakovostne, očem prijazne bele svetlobe, še difuzor, s katerim svetlost prilagajamo le z dotikom.

Philipsove namizne svetilke linije EyeCare so na voljo v specializiranem salonu Svetila Philips po ceni med 70 in 130 EUR.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.