Chef Collection

Srebrna bela tehnika

Samsung Chef Collection - CES 2014To leto je premierno za Samsungovo zbirko kuhinjskih naprav Chef Collection, v katere je vgrajena izkušnja, ki so jo prinesle strast do hrane, izkušnje z Michelinovimi zvezdicami nagrajenih kuharskih mojstrov iz Samsungovega Club des Chefsin Samsungova tehnologija. Chef Collection obsega gospodinjske aparate, med katerimi najdemo hladilnik, pečico, štedilnik, mikrovalovno pečico in pomivalni stroj z revolucionarno tehnologijo WaterWall™. Primerni so tako za kuharske navdušence kot profesionalce, saj se zlahka umestijo v vsako kuhinjo, njihova uporaba pa je sicer široka, a vseeno dokaj preprosta. Samsung Chef Collection - CES 2014Predvsem pa gre za zmogljive aparate, ki niso namenjeni občudovanju, pač pa redni in zahtevni rabi.   

Hladilnik

Samsungov hladilnik RH9900 Chef Collection s 4 vrati omogoča racionalno in preprosto shranjevanje, organizacijo in pripravo hrane. Sistem trojnega hlajenja zagotavlja hrani daljšo svežino in trajnejši okus. Predel Chef Pantry je namenjen temperaturi 1 °C za shranjevanje rib in mesa. V njem je tudi uporaben predel Fridge-in-Freezer, ki ga po potrebi spreminjamo iz hladilnika v zamrzovalnik in nazaj. S prostornino 943 l ali za 33 polnih vrečk hrane Samsungov novi hladilnik nudi več prostora kot kateri koli drug na tržišču.

Samsung Chef Collection - CES 2014


Samsung je na ameriški trg lansiral tudi hladilnik Food Showcase z inovativnimi zunanjimi vrati ShowCase za hiter dostop do najpogosteje uporabljenih jedi ter notranjim delom InnerCase za hrano, ki jo dlje časa hranimo v hladilniku.

Pralni in sušilni stroj

Samsungova pralni in sušilni stroj WF9000 imata prostornino 158 l (do 25 kg), kar je štirikrat več kot povprečen pralni stroj v ZDA. Pranje je temeljitejše zaradi nove tehnologije PowerFoamTM, ki detergent pred pranjem spremeni v blago peno. Nov pralni stroj WA9000 EZ Reach ima plitek in širši boben ter Samsungovo tehnologijo AquaJetTM, s katero detergent hitreje prodre v tkanine z usmerjenimi vodnimi curki.

Sesalec

Samsung Chef Collection - CES 2014

Med novince sodi še pokončni sesalnik VU7000 Motion Syncs tehnologijo Motion Sync Design, ki jo je Samsung prvič predstavil v Evropi jeseni 2013. Med posebnostmi modela je inovativen snemljiv ročni sesalnik, ki ga lahko odklopimo od matičnega sesalnika za čiščenje stopnic ali ožjih predelov.

Inovacije

»Samsung pooseblja najsodobnejšo vrhunsko inovacijo,« je ponosno povedal Boo-Keun Yoon, eden od generalnih direktorjev družbe Samsung Electronics. »S svojim pristopom združevanja odličnega poznavanja potrošniških želja, vrhunskega inženiringa, inovacij v programski opremi in čudovitega dizajna smo vodilno podjetje na svetu na področju zabavne tehnologije.« Pojasnil je še, da obstajajo štirje ogromni trendi, ki oblikujejo tehnološke zahteve potrošnikov v današnji družbi: povezljivost, urbanizacija, staranje prebivalstva ter nova okoljska in družbena tveganja. »Dom prihodnosti mora biti varen, prilagodljiv in odziven,« je še dodal Yoon. »Njegova tehnologija mora povezati vse digitalne točke v življenju posameznika.«

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.