Pop-up salon

Beauty Store

Philips Pop Up Salon Amsterdam Beauty Store

Philipsov pop-up salon Beauty Store je uporabnicam ves december nudil najnovejše tehnologije, kot so na primer interaktivna ogledala z zasloni. “Da bi bila izkušnja uporabnic kar se da prijetna, smo uporabili najnovejšo tehnologijo, poleg tega pa si prizadevali za oseben pristop in strokovno svetovanje,” pravi Caroline Clarke, vodja področja osebna nega pri Philipsu.

Philips Pop Up Salon Amsterdam Beauty Store“Pogovarjali smo se z ženskami iz celega sveta, ki so obiskale naš salon. Želimo jim približati novosti, s katerimi lahko preprosto nadgradijo skrb za svojo lepoto, one pa nas bogatijo s svojimi vtisi o naših izdelkih ter željami in pričakovanji za prihodnost,” še dodaja Clarkova.

Tudi v druga večja mesta

Philips Pop Up Salon Amsterdam Beauty StorePop-up lepotni salon je bil decembra postavljen v Amsterdamu, v 2014 pa se seli v Pariz, New York, Seoul in Buenos Aires. “Naš namen ni v nekem mestu odpreti prodajalne z našimi izdelki, temveč s tovrstnimi začasnimi “hot-spot” saloni osebno pristopiti k ženskam z njihovimi raznolikimi potrebami, z njimi sodelovati in iz izkušenj graditi prihodnost,” je še rekla Caroline Clarke.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.