Sony Mobile

Kontinuiteta

Sony mobile na CES 2014Lansko leto smo prispeli do dosežka tako, da smo strankam prinesli najboljše od Sonyja v naše vrhunske izdelke,” pravi Kunimasa Suzuki, predsednik in generalni direktor podjetja Sony Mobile. “To prikazuje našo predanost k odličnosti Sonyjeve edinstvene uporabniške izkušnje. Naša želja po inovacijah in izzivih spreminjanja običajnih meja prinaša inovativne izdelke, ki zares izboljšajo življenjski stil uporabnikov.

Xperia Z1 Compact

Sony mobile na CES 2014Je zmogljiva in zmore skoraj vse lastnosti najboljšega Xperia Z1. Njeno bistvo je kompaktna oblika, ki se prijetno prilega dlani. Oblikovana je za tiste, ki si želijo “mini” dimenzij, vendar brez kompromisov pri lastnostih, vključno s Sonyjevimi tehnologijami kamere: objektivom G, Exmor RS for mobile in BIONZ for mobile; visokokakovostnim 10,92-cm (4,3’’) zaslonom visoke ločljivosti TRILUMINOS™ in X-Reality™ for mobile. Čeprav je manjša se ni odrekla dizajnu, vzdržljivosti (prah in voda), v sebi pa skriva najhitrejši procesor in širok nabor dodatne opreme, ki se aktivira z dotikom.

Na voljo je v različnih živahnih barvah, tudi v barvi limete in roza. V močnem aluminijskem okvirju se skriva sicer lepa, vendar tudi trpežna Xperia, namenjena tistim, ki si želijo umika od drugih operacijskih sistemov.

Xperia Z1S

Sony mobile na CES 2014Xperia Z1S ima najboljšo kamero, ki je varno spravljena v vodoodporno ohišje. Dopolnjena je z najboljšimi Sonyjevimi tehnologijami, vključno z nagrajenim objektivom G, CMOS slikovnim senzorjem Exmor RS for mobile z 20,7 milijona slikovnih pik in slikovnim procesorjem BIONZ for mobile.

Xperia Z1S pomeni integracijo Sonyjevih medijskih aplikacij s Sonyjevimi storitvami zabave in z brezplačnimi vsebinami. Gre za prvi pametni telefon s prednaloženo PlayStation®App, aplikacijo, ki omogoča interakcijo pametnih telefonov s PlayStation®4 (PS4™). Na tak način je Xperia Z1S najboljši spremljevalec pri igricah. To pa še ni vse, vsak Xperia Z1S pride z edinstveno ponudbo zabave.

Vizija

Sony mobile na CES 2014Sony je na CES-u poudaril tudi svojo namero k hitremu razvoju trga nosljive tehnologije. Poleg pametnih telefonov poudarja prihajajoč nabor izdelkov SmartWear, s pametnimi telefoni Xperia in novo aplikacijo Lifelog.

Prvi izdelek ponudbe je “SmartBand”. Nudi izboljšanje življenja z beleženjem dnevnih aktivnosti in njihovo vizualno predstavitvijo aplikaciji Lifelog: uporabnik lahko tako obuja spomine preteklosti, naredi najboljše v sedanjosti in načrtuje prihodnost.

Sony mobile na CES 2014Sony se lahko pohvali tudi v kategoriji nosljive tehnologije z nedavno predstavljenim SmartWatch 2. elegantno in zmogljivo spremljevalno napravo, ki deluje z Androidnimi pametnimi telefoni vseh proizvajalcev in že dosega izjemne prodajne rezultate. V tem okviru so najavljene še posodobitve in dodatne aplikacije za SmartWatch 2 – skupaj je že zdaj na voljo več kot 300 združljivih aplikacij, ki se jim bodo pridružile še tiste, ki so še v pripravi.

Družino dodatne opreme sestavlja že kar 132 naprav, ki omogočajo NFC Pomembna novost so nove Stereo Bluetooth slušalke z združevanjem z enim dotikom, z elegantnim in na pljuske odpornim dizajnom za okoli vratu. SBH-80 podpirajo NFC, HD Voice ter aptX, imajo pa tudi običajne kontrole za uživanje v glasbi in za prostoročno upravljanje klicev.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.