Vivo Chef

Strokovni vodja

Electrolux Vivo Chef ChallengeVivo Chef Challenge je potekal pod vodstvom Srečka Kokliča (Continental Director South Europe WASC – World Association of Chef Societies). Strokovna komisija je na koncu 30-minutnega tekmovanja izbrala zmagovalni krožnik, ki je najbolje predstavil dane smernice in okus jedi. Tekmovanje je potekalo v sproščenem vzdušju. Electrolux je k projektu pristopil kot podpora organizaciji, zato so tekmovalci kuhali na mobilnih kuhalnih površinah in kuhalnih ploščah Electrolux.
Electrolux Vivo Chef Challenge
Tekmovanje je imelo pestro udeležbo. Med seboj so se pomerili Matic Vozlič, Eric Ben Harrous, Valerie Thiollet, Tina Kramberger, Daniele Vranken in Barbara Podgoršek.

Najbolje se je izkazala Valerie Thiollet, ki je za nagrado dobila steklenico velike zlate medalje zvrst Constantini 2006, najvišje ocenjeno vino Emozioni dal Mondo  s posebnim priznanjem novinarjev in zlato medaljo Mundus Vini, Internationale Weinakademie. Vsi ostali sodelujoči so dobili penino vinske kleti Jeruzalem Ormož.
Electrolux Vivo Chef Challenge Electrolux Vivo Chef Challenge

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.