Za dober namen

Na Bledu

Ruthin tek in ElectroluxSprehajalna steza okoli Blejskega jezera bo prizorišče humanitarnega teka. Štart in cilj sta postavljena na isto mesto in sicer v veslaškem centru Mala Zaka. Tek se prične v petek, 28. februarja ob 17.00 in zaključi v nedeljo, 2. marca ob isti uri. Celoten izkupiček štartnin je namenjen trem socialno ogroženim družinam, ki jih je društvo izbralo s pomočjo Zveze prijateljev mladine. Pridružite se lahko kadarkoli v času prireditve in odtečete ali prehodite kolikor želite.

Med podporniki teka je tudi Electrolux, ki bo za vse udeležence poskrbel z 48-urnim kuhanjem. Ob prijavi in plačilu štartnine bo vsak sodelujoči, poleg uporabnih daril, prejel tudi kupon za brezplačni obrok na Electroluxovi stojnici, kjer bodo pripravljali vse od jedi »na žlico«, sestavljenih solat, smutijev, sladic in drugih prireditvi in okoliščinam primernih dobrot.

Vsi, ki želite pomagati trem družinam v stiski, tekači, pohodniki, sprehajalci in ostali, željni pomagati, se lahko pridružite 48-urni poti okoli Blejskega jezera, kjer je ogromno tekaških trenutkov preživela tudi Ruth Podgornik Reš.

Več o projektu si lahko preberete na uradni spletni strani športno-humanitarnega društva Never give up.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.