Uspešna dobrodelnost

Tudi drugič uspešno!

Drugi Ruthin dobrodelni tekDrugi Ruthin tek je bil več kot uspešen pravijo organizatorji! Za dobrodelni namen se je zbralo 630 tekačev in pohodnikov v času celotne prireditve. Vsi tekači so tako s plačilom štartnine, in skupaj z donatorji, pomagali športno-humanitarnemu društvu Never give up zbrati več kot 12.000 € za tri socialno ogrožene družine. Vsem trem družinam bo zbrana pomoč pomagali narisati nasmeh na obraz in prižgati upanje za boljši jutri.

V času prireditve je pomagal tudi Electrolux, ki je sodeloval pri nabiranju krogov okoli jezera, njihova kuharska ekipa pa je 48-ur nepretrgoma skrbela za lačne sodelujoče s svežimi pripravljenimi obroki, ko so bili ričet, ajddova kaša, kus-kus, različni štrudlji itd., in so izvrstno legli med odmori ali po zaključenem teku.

Športno-humanitarno društvo Never give up si zasluži velik aplavz za organizacijo takšnega dogodka!

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.