Igra

Philips - linija svetil MazeZa lepši dom

V ljubljanskem specializiranem salonu Svetil Philips predstavljajo linijo svetil z imenom, ki je nam Slovencem še posebej pri srcu. Linija svetil Maze, ki sodi v kolekcijo vrhunskih Philipsovih svetil Lirio.
Philips - linija svetil Maze
Linijo Philipsovih svetil Maze predstavljajo stoječa, viseča in namizna svetilka, ki z elegantnim temnim dizajnom v prostoru ustvarjajo topel kontrast med svetlobo in sencami. Tega je po želji in glede na počutje mogoče še prilagajati z difuzorjem. Philips - linija svetil Maze

Višino je mogoče nastavljati pri vseh treh modelih, ter jih tako prilagajati prostoru in opremi v njem. Svetila so obdana z dvoplastno tkanino temno-čokoladne barve, ki okolici - prostoru doda »salonski« pridih.

Svetilke so že na voljo, njihova cena pa je za viseči model (3762030LI) 680€, za namizni (3762330LI) 576€ in za samostoječi (3762430LI) 864 EUR.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.