Philipsove nagrade

Nagrade za audio/video program

Philips prejel iF nagradePhilipsova znamka wOOx Innovations je v začetku leta za dizajn prejela osem nagrad iF, ki poudarjajo osredotočenost wOOx Innovations na kakovost zvoka, napredno povezljivost naprav ter njihov dizajn.

»Mednarodna ekipa več kot 50 kreativcev naše izdelke skrbno načrtuje od ideje do izvedbe, da ti svojo odličnostjo odražajo tudi odličnost samega podjetja. Rezultat je pestra paleta izdelkov, ki dosegajo ravnovesje med obliko in praktičnostjo,« pravi Raymond Wong, vodja oblikovanja pri wOOx Innovations. »Letos je kar polovica naših nagrajenih izdelkov iz linije Fidelio. Prvi proizvod iz te linije smo oblikovali leta 2010 in odtlej ustvarjamo še številne druge izdelke, Philips prejel iF nagradeki poosebljajo našo strast za kakovosten zvok, zduženo s prefinjenim dizajnom.«

Nagrade iF že več kot šestdeset let prepoznavajo dosežke na področju oblikovanja. Dosegajo mednarodni sloves in so eno največjih in najpomembnejših priznanj na področju oblikovanja. Vsako leto podelijo nagrade za izdelke, za komuniciranje in za  embalažo.

Nagrajenci

Philips prenosni zvočnik BR-1XPrenosni Bluetooth-zvočnik BR-1X je glasen in majhen prenosni zvočnik, ki ima dva prilagojena sistema za predvajanje glasbe glede na to, ali se uporabnik nahaja v notranjih prostorih ali na prostem. Obdaja ga krepak silikon, zmožen pa je povezljivosti z drugimi zvočniki in napravami, kar ga naredi še bolj prilagodljivega vsaki priložnosti.
Philips hišni kino Fidelio E5
Hišni kino Fidelio E5 je zvočni sistem z brezžičnimi snemljivimi zvočniki, ki oddajajo izredno kakovosten zvok. Njegov videz se odlično poda k moderno opremljeni dnevni sobi. Philips slušalke Fidelio L2


Slušalke Fidelio L2 Premium
združujejo videz tradicionalnega izdelka hi-fi z uporabo novih tehnologij in naprednih funkcij. Oblikovane so za trajno udobje ob poslušanju.

Philips Fidelio P9X-P8Prenosni zvočnik Fidelio P9X/P8 je opremljen s tehnologijo Bluetooth, ki oddaja močan dinamičen zvok. Je majhen in priročen in zato kot tak primeren za uporabo v udobju doma ali na poti.

Philips slušalke Fidelio S2Slušalke za v uho Fidelio S2 ponujajo naravno in uravnoteženo doživetje ob poslušanju glasbe. Združujejo odličen zvok z lahkim in trpežnim dizajnom za udobje in užitek na poti.

Philips InSightZ brezžičnim sistemom In.Sight HD lahko dogajanje v svojem domu ves čas spremljamo preko naprav iPhone ali iPad. Zahvaljujoč HD-videu in nočnemu vidu je dom jasno viden tako podnevi kot tudi ponoči. Sistem je izredno preprost za uporabo, saj vklopi opozorilo, ko zazna gibanje ali zvok.

Philips zvočniški sistem M1X-DJZvočni sistem M1X-DJ DJ je bil ustvarjen po navdihu in v sodelovanju z vrhunskim DJ-jem Arminom van Buurenom. Združuje mešalno mizo in zvočni sistem, ki uporabnikom omogoča, da svojo najljubšo glasbo mešajo, predvajajo, snemajo in delijo.

Philips SB2000Z vodoodpornim brezžičnim prenosnim zvočnikom SB2000 lahko v glasbi uživamo povsod – na plaži, ob bazenu ali v kopanici. Ta čvrsti vodoodporen zvočnik zagotavlja glasen in čist zvok, glasbo pa lahko, zahvaljujoč tehnologiji Bluetooth, predvajamo brezžično.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.