Petkrat rdeče

Toshiba Red Dot 2014

Oblika je pomembna

Pet nagrad  je lep uspeh in »Red Dot« je pomemben naziv. Med Toshibinimi prejemniki so pametni Blu-ray predvajalnik BDX6400, serija pametnih televizorjev L74 in serija prenosnikov Portégé Z30, Tecra Z40 ter Tecra Z50.

Nagrada »Red Dot« v okviru tekmovanja »Red Dot Design Award« je eno najpomembnejših svetovnih priznanj na področju industrijskega oblikovanja. Zanjo se je letos potegovalo kar 1816 izdelovalcev, oblikovalcev in arhitektov iz 53 držav. 4815 izdelkov je ocenjevalo in preizkušalo kar 40 članov žirije, ki so pri ocenjevanju upoštevali kriterije, kot so inovativnost, funkcionalnost, kakovost in ekološka učinkovitost.     

Toshiba Red Dot 2014

Blu-ray predvajalnik BDX6400

Toshibin nagrajeni pametni predvajalnik Blu-ray BDX6400 prinaša Ultra HD višanje ločljivosti za neverjetno kakovost slike  in ponovno predvajanje posnetkov v načinu 3D. Kompaktno oblikovanje predvajalnika BDX6400 vključuje črno ohišje s srebrnim peskanim pokrovom in sovpada z aktualnim oblikovanjem Toshibinih televizorjev. Podstavek omogoča uporabo predvajalnika tako v stoječem kot ležečem položaju.   

Toshiba Red Dot 2014
Serija pametnih televizorjev L74

Serija tankih televizorjev L74 je prejela nagrado »Red Dot« za izjemno oblikovanje. Televizorji so kombinacija inovativne tehnologije naprednega zvoka in slike CEVO ter inteligentnih storitev v oblaku »Smart TV Cloud«. Ti 3D-televizorji so bili oblikovani predvsem za vključevanje vseh čutil v edinstveno izkušnjo gledanja in poslušanja.  

Prenosniki Portégé Z30, Tecra Z40 in Z50

Toshiba Red Dot 2014Toshibina serija »Z« vključuje nagrajene modele Portégé Z30, Tecra Z40 in Tecra Z50. Gre za poslovne prenosnike, primerne tako za rabo v podjetjih kot v šolstvu, ki jih odlikujejo čiste linije, celodnevna avtonomija baterije in napredne varnostne funkcije. Lahki, tanki, a izjemno robustni modeli Portégé Z30, Tecra Z40 in Z50 so narejeni iz kovinsko sive magnezijeve zlitine. Kljub tanki obliki ni kompromisov pri različnih funkcijah, prav tako pa je pri vseh modelih moč najti vhode v polni velikosti.


Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.