Jamie Oliver

V sodelovanju z mojstrom kuhanja

Jamie OliverKuhinjska posoda, ki jo je Tefal oblikoval v sodelovanju z Jamiejem Oliverjem je na voljo v različnih oblikah in velikostih. Izdelana je iz sijočega, nerjavnega jekla, zasnovana pa tako, da zagotavlja odlično prevodnost toplote tudi na indukcijskih kuhališčih. Celotna linija posode je izdelana iz vrhunskih materialov, ki so zdravju in okolju povsem neškodljivi. Posoda Tefal Jamie OliverTo so dokazali tudi mednarodno priznani strokovni testi.  

Indikator

Posoda Tefal Jamie Oliver - senzor

Posebnost Tefalove posode je edinstven Tefalov indikator toplote v obliki rdeče pike, ki je odtisnjen na dnu posode in pokaže, kdaj je posoda primerno ogreta in pripravljena za kuhanje. To zelo olajša kuhanje in delo tistim, ki nimajo pravega občutka ali izkušenj pri predgrevanju posode. S tem se izognemo nezdravemu pregrevanju hrane, pripravljena živila pa so bolj okusna in zdrava. Posoda Tefal Jamie Oliver

Silikonska obloga na ročaju omogoča boljši oprijem in s tem enostavnejše rokovanje s posodo, ki se varno prilega roki. Tefalova posoda je na voljo v sedmih različnih oblikah: Posoda Tefal Jamie Oliverponev 24 cm, ponev 28 cm, žar ponev 28 cm, vok ponev 28 cm, kozica 18 cm s steklenim pokrovom ter lonec 24 cm s steklenim pokrovom.

Posoda Tefal Jamie Oliver

Tudi na »pumpah«

Posodo Tefal Jamie Oliver imajo v tem času tudi na bencinskih servisih OMV v Sloveniji, kjer zanjo velja posebna, klubska cena s kar 60% popustom.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.