Spet Rudolph

Impresivne sladice

Rudolph van Veen v SlovenijiRudolph van Veen je lansko leto navdušil množico ljudi na Kongresnem trgu v Ljubljani in očitno je množica navdušila tudi njega, saj se je z veseljem odzval ponovnemu vabilu za obisk Slovenije. Tokratno druženje bo obarvano v duhu  Rudolphovega najljubšega opravila – priprave sladic. Pod njegovim vodstvom bo namreč potekalo tekmovanje “Impresioniraj Rudolpha” v dekoriranju tort.

Electrolux Assistent

Na tekmovanje se lahko prijavi vsak– vse, kar morate storiti je izpolniti prijavnico, poslati recept za svojo najljubšo torto in morda bo strokovna žirija prav vas izbrala kot enega izmed 5 tekmovalcev, ki se bodo v živo pomerili v dekoriranju tort pod Rudolphovim vodstvom.Tekmovalci bodo pripravljali svojo torto v kuhinji Electrolux na najsodobnejših aparatih, zato bo vsaka torta zagotovo prvovrstna.

Rudolph van Veen v Sloveniji

Super nagrada

Zmagovalca bo, logično, izbral Rudolph. Glede na nagrado, bo nagrajenec gotovo vesel, saj  bo domov odnesel odličnega kuhinjskega pomočnika, kuhinjski robot Assistant iz Electroluxa, o katerem smo pri nas že obširno pisali. Drugouvrščeni bo za nagrado dobil namizni mešalnik ASM450, preostali trije pa priročni ročni mešalnik EHM6200.

Kdaj v BTC

Vse kaže, da bo 17. maja ob 16.00 na Festivalu nakupov in zabave v BTC City Ljubljana zanimivo tudi za tiste, ki v svojih kuhinjah tako radi ustvarjamo in »packamo«, saj bomo lahko tudi v živo ugotovili ali je Rudolph tako nasmejan, kot na okranu.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.