Sony in FIFA

Svetovno ostro

Sony in FIFA 2014 v 4KSvetovno prvenstvo v nogometu, ki v letu 2014 vabi navijače iz vsega sveta v strastno Brazilijo, bo poleg nogometne vročice med 12. junijem in 13. julijem poskrbelo tudi za širjenje nabora 4K vsebin. Sony in FIFA sta namreč ob pričetku sodelovanja naznanila širok razpon aktivnosti na področju 4K. Uradni video oziroma »Official 2014 FIFA World Cup™« bodo posneli v vrhunski ločljivosti 4K Utra HD, obenem pa bodo kar tri nogometne tekme prenašali v neverjetno ostri ločljivosti 4K.

Znanje za šport

Sony in FIFA 2014 v 4KNa Svetovnem prvenstvu 2014 bosta Sony in FIFA uporabila strokovno znanje iz področja tehnologije, ki sta ga pridobila skozi obsežne poskuse 4K snemanja, z namenom, da zajameta in posnameta nepozabne trenutke, kot so hitrost, moč, nogometno navdušenje, vrhunske akcije na igrišču. Tehnologija 4K bo zajela dinamičnost tekme, subtilne izraze na obrazih igralcev in strast navijačev na stadionu, z izjemno živostjo, ki bo gledalcu dala občutek, da se nahaja prav tam, na stadionu.

Soichi Kawachi, podpredsednik podjetja Sony, ki je zadolžen za FIFA partnerstvo, je dejal: »Zelo smo veseli, da lahko ponudimo povsem novo izkušnjo gledanja največjega športnega dogodka na svetu, Svetovnega prvenstva v nogometu (FIFA World Cup). S krepitvijo vrhunske 4K tehnologije in naših premium produktov ter rešitev preko partnerstva s FIFA-o bomo gledalcem zagotovili edinstveno in navdušujoče doživetje nogometne tekme v Braziliji z globino in izrazitostjo, ki ju prinaša vrhunska ločljivost 4K

Inovacije so pomembne

Sony in FIFA 2014 v 4K»FIFA je ponosna na svojo bogato zgodovino sprejemanja inovacij na tem vodilnem tekmovanju, saj na ta način nogometnim navdušencem po vsem svetu zagotavlja najboljše prenose nogometnih tekem in uporabniško izkušnjo tudi pri gledanju,« je dejal Niclas Ericson, direktor oddelka televizije FIFA. »Navdušeni smo nad možnostjo sodelovanja s Sony in uporabo 4K tehnologije v naših producentskih načrtih. Tehnologija 4K bo popeljala nogometne navdušence iz vsega sveta v povsem novo dimenzijo gledanja in tako zaznamovala začetek novega obdobja pri prenosu športnih dogodkov.«

Kako bodo sodelovali

Sony in FIFA 2014 v 4KFIFA bo Sonyjevo strokovno opremo vrhunske ločljivosti 4K izkoristila za snemanje uradnega filma. Svetovnega prvenstva v nogometu 2014. Film bo vseboval po eno tekmo iz 16. kroga (28. junija), četrtfinala (4. julija) in finala (13. julija), ki bodo potekale na stadionu Maracanã v Rio de Janeiru. Sony bo zagotovil obsežno tehnično podporo, vključno z razvojem sistema 4K za predvajanje v živo. Pri snemanju Svetovnega prvenstva v nogometu 2014 bodo uporabljeni Sonyjevi produkti in rešitve, kot so na primer: CineAlta™ 4K kamera PMW-F55, 4K multi-port AV enota za shranjevanje PWS-4400, 4K LCD zaslon PVM-X300 in 4K multi-format preklopnik/stikalo MVS-7000X(odvisen od sprememb). 4K posnetki pa bodo zbrani v uradnem 4K videu.

Sony in FIFA 2014 v 4KNa Sonyjevih promocijskih zaslonih, ki se nahajajo znotraj nekaterih stadionov, kjer bo potekalo svetovno nogometno prvenstvo 2014 in na FIFA javnih dogodkih “FIFA Fan Fest™”, ki bodo potekale v Braziliji, bodo obiskovalci lahko uživali v napovednikih uradnega 4K videa, izdelanih v 4K/60P tehniki s pravo akcijo na igrišču.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.