Rudolph bi zmagal

Rudolph Van Veen spet očaral v Sloveniji Rudolph za vse

Rudolpha je pričakalo veliko obiskovalcev. Bili so tudi tisti, ki so že lani spremljali njegov obisk. Seveda je bil tudi letos Rudolph nasmejan in pripravljen na fotografiranje z oboževalci, deljenje avtogramov in našel je prijazno besedo za vsakogar, kar so številni tudi izkoristili. Kdo bi si mislil, da je kuhanje tako »in«, kaj pravite?

Šestdeset minut

Rudolph Van Veen spet očaral v Sloveniji V dobri uri trajajočem dogodku smo lahko spremljali 5 finalistov, ki so bili izbrani na natečaju v dekoriranju tort "Impresioniraj Rudolpha, pri pripravi torte". Na voljo so imeli 30 minut, da so iz predhodno pripravljenih sestavin pripravili in dekorirali torto, pri čemer je imel vsak tekmovalec možnost, da s seboj prinese “skrivno” sestavino in jo uporabi pri pripravi torte. V pomoč so jim bili tudi kuhinjski aparati Electrolux. Rudolph Van Veen spet očaral v Sloveniji Moderna tehnologija namreč zelo pomaga pri hitrosti, saj lahko na primer v parni pečici brez težav stopimo čokolado ali hitro stepemo smetano s pomočjo kuhinjskega robota Assistant (ta je bil tudi glavna nagrada). Res je, pol ure ni veliko, še posebej če si pod pritiskom in žarometi, vendar so se vsi tekmovalci izredno izkazali in pripravili odlične torte. Zmagala je simpatična gospodična Jana Mesarec s svojo torto Jagode in čokolada.

Kaj pravi Jana

Rudolph Van Veen spet očaral v Sloveniji Jana je o svoji izkušnji povedala: “V tridesetih minutah je skoraj nemogoče narediti torto, zato sem s končnim rezultatom zadovoljna, kljub temu, da sem nepopravljiv perfekcionist. Predhodne vizije o izgledu torte nisem imela, saj niti nisem vedela s kakšnimi sestavinami bomo delali. Edino kar sem zagotovo vedela je, da nimam časa komplicirati. Kmalu po začetku tekmovanja smo vsi ugotovili, da imamo težavo s kremo in smetano, ki se ni strjevala, zato je nastopil čas za improvizacijo. Vedela sem, da ne bom mogla s smetano premazat cele torte, saj je niti ni bilo dovolj in če bi jo ne bi bila nič posebnega. Tako sem se odločila zlagat jagode, maline, grobo nasekljano čokolado in borovnice na torto tako, da bo vse skupaj izgledalo pisano, dinamično in strukturirano hkrati. Na koncu sem smetano nanesla z dekorirno vrečko na robove torte, da pridejo barve sadja do izraza in da se zaokroži celoten izgled torte. Moja “gola” torta je uspela in Rudolph je bil očitno navdušen. Bila je drugačna, pa vseeno zelo preprosta. Jagode in čokolada, tako sem jo poimenovala.

Odlična nagrada

Rudolph Van Veen spet očaral v Sloveniji Jana je bila nagrade seveda zelo vesela in pravi, da bo kuhinjski robot Assistant našel svoje posebno mesto v njeni kuhinji, kjer bo zelo redko počival.

Sladkosnedo druženje je bila prav prijetna popestritev v dolgočasnem vsakdanu reklamiranja kuhinjskih pripomočkov. Očitno je, da sta zabava in kulinarika lahko dober partner prodaji. Rudolph Van Veen spet očaral v Sloveniji Za sproščeno in prijetno razpoloženje sta bila poleg Rudolpha zaslužna tudi voditelja, ki sta se po koncu, skupaj z ostalimi sodelujočimi, pridružila in nasmehnila v  “selfie”, nad katerim je bil navdušen tudi Rudolph. Kuhinja je bila po končanem tekmovanju, takšna kot mora biti pri pripravi tort – prijetno zapackana. Kdo je poskrbel za čiščenje pa nam je ušlo. Vsekakor si zasluži pohvalo, saj je čista kuhinja pogoj za dobro kuho. Se strinjate?

Rudulph Van Veen,tekmovanje,natečaj,dekoracija torte,Jana Mesarec,kuhinjski robot,Electrolux Assistant

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.