Stadium live

Portal »z žogo«

http://football.sony.net/Sony, uradni partner zveze FIFA, je ob prihajajočem Svetovnem prvenstvu v nogometu 2014 (FIFA WorldCup 2014) predstavil družbeno omrežje »ONE STADIUM LIVE«, ki je namenjeno nogometnim navdušencem po vsem svetu.

Da bi povezal nogometne navdušence po vsem svetu in jim omogočil, da vznemirljivo izkušnjo Svetovnega prvenstva v nogometu 2014 doživijo skupaj, je Sony predstavil svojo najnovejšo digitalno pobudo »ONE STADIUM LIVE«. Spletni portal je optimiziran za pametne telefone, tablice in osebne računalnike, kar pomeni, da lahko inovacija vse, z nogometom povezane vsebine iz družbenih omrežij, kot so Twitter, Facebook in Google+ hkrati združuje v eno samo platformo. Teme in prispevki iz vsega sveta se nanjo uvrščajo na podlagi zanimanj med ljudmi in pomenov, ki jih nosijo, dodatno pa so razvrščeni na najbolj priljubljene, najnovejše in najbolj pomembne novice ter objave o nogometu. Sony in FIFATako prvič doslej portal »ONE STADIUM LIVE« nogometnim navdušencem prinaša doživetje vznemirljivih nogometnih tekem iz vroče Brazilije na enem mestu, obenem pa jim omogoča skupne razprave in izmenjavo mnenj ter med njimi tvori vez, ki presega meje sveta.

Tehnologija v ozadju

http://football.sony.net/
Za razliko od običajnega sledenja ključnim besedam se tehnologija za obdelavo jezika, ki na podlagi sledenja in analiziranja pogovorov te umesti na portal »ONE STADIUM LIVE«, uči jezikovnih vzorcev. Nastala je kot rezultat 14-letne raziskave na Tehnološkem inštitutu Massachusetts (MIT), ki za primeren pristop do besedilnega drobljena umetno inteligenco aplicira na podatkovno zbirko z 17 milijoni gesel. Tako dobljeno vsebino še dodatno filtrirajo glede na prepoznani jezik, saj lahko družbeno omrežje »ONE STADIUM LIVE« prepozna enega izmed njih (angleščino, francoščino, nemščino, japonščino, portugalščino in španščino).

http://football.sony.net/Platforma »ONE STADIUM LIVE« ponuja še izpopolnjene profile s seznami ekip in posameznih igralcev za vsako izmed 32 tekmovalnih ekip Svetovnega nogometnega prvenstva 2014 kot tudi tekmovalni spored tekem in rezultat. Na ta način spodbuja poznavanje domače ekipe nogometnega navdušenca  in hkrati omogoča popoln vpogled v nasprotnikovo mrežo. Izkušnjo drugega zaslona z »real-time« predvajanjem komentarjev posamezne tekme s strani ljubiteljev nogometa iz vsega sveta pa bo neposredno med tekmami omogočala funkcija 'Match Live' .

Ne glede ali so zvesti navijači prisotni na stadionu ali kilometre stran, želi Sony vsem ljubiteljem nogometa ponuditi najboljše doživetje. Svet namreč postaja čedalje bolj povezan, navijači pa še pomembnejši in najbolj združevalni del Svetovnega prvenstva v nogometu. S predstavitvijo družbenega omrežja »ONE STADIUM LIVE« je tako Sony zastavil najbolj izrazit premik združevanja nogometnih izkušenj doslej.

Še nekaj uporabnih povezav:
•    http://football.sony.net/onestadiumlive
•    http://prw.kyodonews.jp/prwfile/release/M102596/201405120479/_prw_OI1im_Wj3RjPRf.jpg
•    http://football.sony.net
•    http://www.sony.si/electronics/4k-fifa-svetovno-prvenstvo

Sony,Svetovno prvenstvo v nogometu,FIFA WorldCup 2014,ONE STADIUM LIVE

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.