Predvsem prijetne

Čarobni Philipsovi večeri

Namizne luči PhilipsLe kdo med nami ni zaljubljen v svojo teraso, balkon ali vrt? Tudi na vikendu ali barki nam je lepo. Zunanje površine lahko s pomočjo zunanjih lučk Philips imenitno okrasimo s svetlobo. Philipsove namizne luči, ki imitirajo romantične svečke, so kot nalašč za popestritev in res prisrčen prostorski dodatek zunanjim elementom. Philipsove namizne luči so na voljo v specializiranem salonu Svetila Philips.

Nežno in toplo po Philipsu

Namizne luči PhilipsNežna in topla svetloba, ki jo oddajajo Phillipsove namizne zunanje luči, poustvarja svetlobo plamena sveče, vendar brez nevarnosti odprtega ognja in nevšečnosti z voskom. Lučke, ki jih je za zunanjo rabo zasnoval Philips, nežno utripajo in tako ustvarjajo čudovito svetlobo v okolici.

Philipsove namizne lučke lahko postavimo na mizo. Primeren trenutek je denimo, kadar se družimo ob poletnih večerih, ko sprejemamo obiske ali le uživamo na prostem. Brez skrbi, Philipsove namizne lučke bodo ustvarile prijetno vzdušje. Ne glede na to, ali potrebujete več lučk ali vam zadošča le ena, je Philips poskrbel, da so posamezno ali v paketu po tri, pri čemer jim priložena dodatka omogočata še bolj raznoliko uporabo. Z njima lahko Philipsove namizne lučke obesimo na bližnje drevo kot lampijone ali s stojalom pritrdimo v tla, da izgledajo kot bakle.

Brez skrbi

Namizne luči PhilipsPhilipsove namizne lučke so popolnoma prilagojene zunanji uporabi. So vodotesne, zato ni strahu, da bi jih uničil dež. Narejene so iz vzdržljive kakovostne plastike, njihovo polnjenje pa je povsem preprosto. Philips je uporabil sončno energijo in tako se namizne lučke polnijo ko je sonce, svetijo pa ko ga ni. Zadošča, da jih obrnemo in čez dan izpostavimo soncu.

Namizne luči Philips


Brez žarnic

Namizne lučke Philips ne uporabljajo žarnic, zato lahko pozabimo na njihovo menjavo. Delujejo na dve bateriji AAA brez kakršnihkoli žic. Čas delovanja napolnjenih Philipsovih lučk je do 15 ur.Ko se zabava konča, jih ugasnemo tako, da jih preprosto nagnemo.

Cena

Okolico svojega doma lahko polepšamo s posamezno lučko, ki jo Philips prodaja po priporočeni maloprodajni ceni 22,70 EUR. Lahko pa se odločimo za zaradi priloženih pripomočkov ugodnejšo Philipsovo ponudbo s tremi lučkami v paketu, ki je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 75,70 EUR.

Nežna svetloba,topla svetloba,Philips,namizne luči,zunanje,lučke

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.