Sharp časti!

Priložnost za delo na razvoju lastnega projekta

Sharp GetitDownOnPaperSharp Europe je danes oprl tekmovanje, v katerem se evropski študenti lahko potegujejo za plačano poletno pripravništvo v Centru za raziskave in dizajn v Sharpovih evropskih laboratorijih v Oxfordu. Pripravništvo bo zmagovalcu ali zmagovalki ponudilo enkratno priložnost za delo na razvoju lastnega projekta, ki ima potencial, da v prihodnje postane osrednji del naših domov.

Skicirajte svojo idejo

Sharp GetitDownOnPaperZa sodelovanje na tekmovanju morate študenti preprosto skicirati svojo idejo doma prihodnosti. Lahko je osredotočena na samodejno upravljanje vseh naprav, osvetlitev z glasovno aktivacijo ali nekaj, kar bi lahko pripomoglo k boljši energetski učinkovitosti hiše. Nato fotografijo skice podelite z nami na Twitterju z oznako #GetItDownOnPaper.

Ujemite priložnost

Tekmovanje traja od 16. junija do 25. julija 2014 in je odprto za trenutno aktivne študente po vsej Evropi in študente, ki so nedavno diplomirali in so kvalificirani za delo v Evropi. Več informacij lahko poiščete tudi na Sharpovem blogu.

Sharp GetitDownOnPaperVodja laboratorijev Sharp Ian Thompson pravi: »To je neverjetna priložnost za nekoga, ki s strastjo doživlja znanost in tehnologijo, saj bo lahko preživel mesec dni v enem od vodilnih laboratorijev. Zmagovalec bo lahko gradil svojo idejo in izdelal prototip, ki bo morda nekoč v proizvodnji.«

Že drugič

Sharp GetitDownOnPaper ChopSycS tekmovanjem smo začeli v letu 2013, zmagovalec prvega tekmovanja #GetItDownOnPaper Siobhan Andrews pa se je domislil koncepta Chop-Syc, to je interaktivna deska za rezanje, ki združuje Sharpovo dediščino tako tehnologije LCD zaslonov kot tehnologij za domačo uporabo.


Thompson nadaljuje: »Lanskoletno tekmovanje je bilo neverjetno uspešno, zmagovalni koncept pa je bil deležen izredne pozornosti svetovnih medijev. Upamo, da bo letošnje tekmovanje prineslo še bolj inovativne ideje, ki lahko pomagajo pri zasnovi doma prihodnosti. Vsem udeležencem želimo veliko sreče in se že veselimo vsake ideje.« 

Korak naprej

Znanstveniki v laboratorijih Sharp vsakodnevno prihajajo z novimi idejami in tehnologijami, ki lahko koristijo družbi. Laboratorij je odgovoren za vrhunske inovacije, kot so mobilna LCD tehnologija, pametne kartice, DualView, laboratorij na dlani in še vrsto drugih, ki premikajo meje prihodnosti in omogočajo inteligentno življenje.
Sharp GetitDownOnPaper
Paul Molyneux, generalni direktor Sharp Europe, pravi: »V Sharpovih evropskih laboratorijih smo z inovacijami izdelkov in izumljanjem novih tehnologij vedno imeli izredno dobre izkušnje, a v ospredju vsega stojijo ljudje. Skrb za prihodnje generacije je ključna. Iščemo študenta, polnega navdušenja, originalnih idej in pristne radovednosti. Veliko sreče - in ne pozabite: #GetItDownOnPaper.«

Ime zmagovalca bo objavljeno na Sharpovemblogu1. avgusta 2014, s svojim enomesečnim delom v laboratoriju pa bo pričel 18. avgusta 2014.

Določila in pogoji #GetItDownOnPaper:

Sharp GetitDownOnPaper

i. Tekmovanja se lahko udeležijo le trenutno aktivni študenti v Evropi ali študenti, ki so nedavno diplomirali in so kvalificirani za delo v Evropi. To zajema študente, podiplomske študente, diplomante, ki so diplomirali najkasneje prejšnje poletje, ter izredne študente.
ii. Sharp Europe bo poskrbel za namestitev, potovanje in plačilo štipendije 1.500 € za enomesečno pripravništvo.
iii. Pripravništvo bo potekalo med 18. avgustom in 12. septembrom 2014.
iv. Pripravništvo ne zagotavlja delovnega mesta v Sharpovih evropskih laboratorijih. Pripravništvo bo plačano, vendar ne predstavlja vloge v laboratoriju v bodoče.
v. Prijavljenci izven Evrope ne morejo sodelovati na tekmovanju.
vi. Za vsakršna vprašanja ali težave so na voljo na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

#GetItDownOnPaper,Sharp,plačano pripravništvo,tekmovanje,dom,nagrada

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.