Vamos Messi!

Leo Messi

Adidas aplikacija Vamos Leo MessiZ željo, da nogometni navdušenci ne bi zamudite prav ničesar, kar se bo z Leom Messijem dogajalo na Svetovnem prvenstvu v Braziliji, je Adidas predstavil brezplačno mobilno aplikacijo Vamos Leo. Gre za najbolj obsežno aplikacijo v realnem času, ki pokriva prav vse trenutke, ki so povezani z udeležbo argentinskega super zvezdnika na prvenstvu.

Ekskluzivno o nogometu

Adidas aplikacija Vamos Leo MessiAplikacija vsebuje številne ekskluzivne informacije o argentinskem kapetanu Messiju, vključno z odštevanjem do pričetka tekem argentinske reprezentance in s skupkom vseh uradnih novic o dobitniku štirih zlatih žog. Aplikacija obenem vsebuje tudi zavihek, ki v realnem času omogoča dostop do zbirke vseh razprav o Messiju, ki med prvenstvom potekajo na družbenih omrežjih. Poleg tega, da sledite novicam, pa se lahko nogometni navdušenci tudi sami aktivno vključite v razpraveo enem najboljših nogometašev na svetu. Preko aplikacije boste Messijevi oboževalci v realnem času prejemali tudi fotografije, ki jihAdidas aplikacija Vamos Leo Messibodo med tekmami posneli fotografi Messijeve ekipe. Te pa bodo lahko tudi nemudoma uredili z različnimi filtri in dodatki ter jih prek družbenih omrežji delili s svojimi prijatelji ter tako dodali svoj osebni pečat velikim nogometnim trenutkom svetovnega nogometnega prvenstva.

Messi že na voljo

Aplikacija Vamos Leo je brezplačno že na voljo v spletnih trgovinah Google Play in App Store. Nogometni zanesenjaki se tako lahko z vsem dogajanjem seznanite takoj. Vsi, ki si boste aplikacijo naložili, pa boste sodelovali tudi v žrebu za privlačne nagrade, med katerimi so celo vstopnice za ogled finalne tekme svetovnega prvenstva v Braziliji.

Vamos Leo,Messi,nogometno prvenstvo,Brazilija,korak,Adidas

Vamos Leo,Messi,nogometno prvenstvo,Brazilija,korak,Adidas
Več informacij o aplikaciji vam je na voljo na spodnjih povezavah:https://www.facebook.com/TeamMessi
https://twitter.com/TeamMessi
www.facebook.com/adidasfootball
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adidas.VamosLeo
App Store: https://itunes.apple.com/us/app/vamos-leo!/id882212457?mt=8Vamos Leo,Messi,nogometno prvenstvo,Brazilija,korak,Adidas

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.