Super tablica

Tablice so vedno bolj priljubljene

Samsung Galaxy Tab SZa najnaprednejšim zaslonom Super AMOLED, ki ga ima novi Samsung Galaxy Tab S, se skriva poln paket vrhunskih vsebin, ki nudijo neprekosljivo zabavno izkušnjo. Galaxy Tab S se ponaša z dovršeno elegantnim in izjemno praktičnim ohišjem, njegova zmogljivost pa omogoča pravi užitek v večopravilnosti.

»Tablični računalniki so postajajo vse bolj priljubljeni za gledanje in urejanje vsebin, zato je kakovost zaslona ključnega pomena,« je pojasnil J. K. Shin, generalni direktor sektorja za IT in mobilne naprave pri družbi Samsung Electronics. »Samsungov Galaxy Tab S postavlja popolnoma nov mejnik zmogljivosti tabličnih računalnikov, ki prekaša vse dosedanje. Uporabniki bodo uživali v zabavnih vsebinah na zaslonu z neprekosljivim prikazom barv, ki počiva v elegantno tankem in izjemno prenosljivem ohišju.«

Živopisne barve na najboljšem mobilnem zaslonu

Samsung Galaxy Tab SGalaxy Tab S predstavlja naslednji evolucijski korak v tehnologiji mobilnih zaslonov. Prinaša širšo paleto bogatih in jasnih barv, ki se še bolj približajo resničnim. Najnaprednejši zaslon na tržišču WQXGA (2560x1600, 16:10) Super AMOLED zadovolji več kot 90 odstotkom potreb po pokritosti spektra Adobe RGB in prikaže raznolikost barv kot noben drug, zaradi kontrastnega razmerja 100.000:1 pa ima slika večjo globino in je bolj realistična, saj so črni odtenki temnejši, beli pa svetlejši.

Samsung Galaxy Tab SGalaxy Tab S ima adaptive display, ki zagotavlja najboljšo optično izkušnjo v vseh pogojih, saj prilagodi nasičenost barv, kontrast in ostrino slike glede na zunanje razmere. Galaxy Tab S omogoča gledanje vsebin tudi v močni sončni svetlobi, saj to omogoča napredna tehnologija za spremljanje vsebin na prostem. Profesionalne prednastavitve AMOLED Cinema in AMOLED Photoomogočate ročno prilagodljivost nastavitve zaslona za boljše uživanje v videoposnetkih in fotografijah.

Samsung Galaxy Tab SManj energije

Ker tehnologija Super AMOLED ne potrebuje osvetlitve od zadaj Galaxy Tab S porabi manj energije od primerljivih zaslonov LCD, tako je lahko lažji. Oba modela merita v debelino le 6,6 mmin tehtata zgolj 465 g (10,5-palčni) in 294 g (8,4-palčni), zato sta lahka in zelo prenosljiva.

Ekosistem ekskluzivnih vsebin

Galaxy Tab S je namenjen zabavi in je kot tak opremljen s številnimi vsebinami. Kick je nova nogometna aplikacija, ki nam, Evropejcem obeta izjemno izkušnjo najpriljubljenejše igre na svetu. Ponuja poglobljene in vizualno privlačne športne informacije v realnem času, med samo tekmo, zato bo popoln nogometni spremljevalec za vse ljubitelje športa, ki si želijo podrobnih informacij pred in med tekmo ter po njej. Papergarden omogoča ogled široke palete priljubljenih digitalnih revij v živahnih in realističnih barvah. Ta storitev bo prvič zaživela na Galaxy Tab S, ki je optimiziran za gledanje digitalnih interaktivnih revij.

Dodatki

Samsung Galaxy Tab SOhišje Galaxy Tab S je videti sodobno in elegantno. K temu spada tudi izbor modnih in praktičnih etuijev. Etuiji Book Cover imajo možnost nastavitve treh kotov gledanja tabličnega računalnika ob spremljanju videoposnetkov, branju knjig ali pisanju. Kdor želi enako mero zaščite, kot jo nudi Book Cover, a tanjši etui, lahko izbere Simple Cover. Bluetooth Keyboardpa je nova, ergonomsko oblikovana ultra tanka tipkovnica, zasnovana za Galaxy Tab S. Pripnemo jo na Tab S z zaponko, kar nudi večjo varnost pred poškodbami naprav.  

Galaxy Experience

Samsung Galaxy Tab SGalaxy Tab S ima neprekosljivo izbiro izboljšanih funkcij za večjo produktivnost in varnost. Omogočajo sprejemanje in opravljanje klicev neposredno s telefona na Galaxy Tab S s pomočjo funkcije Call Forwarding in povezave SideSync 3.0, ne glede na to, kje se nahaja njihov telefon.

Tu so še ostale funkcije. Quick Connect Galaxy Tab S hitro najde naprave v bližini in se z njimi poveže za lažje deljenje vsebin. Vse te funkcije so na voljo tako na modelu s povezavo Wi-Fi kot LTE.

Z Multi User Mode uporabniki ustvarijo lasten optimiziran profil, Fingerprint Scannerje namenjen varnemu dostopu do vsebin, Kids’ Mode, pa je posebej ustvarjen vmesnik za dostop do otroku prijaznih aplikacij.

Samsung Galaxy Tab S

Kje, kdaj, koliko?

Samsung Galaxy Tab S bo naprodaj z različnimi možnostmi povezljivosti: Wi-Fi ali Wi-Fi in LTE. Velikost pomnilnika bo 16 GB ali 32 GB z režo za kartico MicroSD (do 128 GB). Kupci bodo imeli na izbiro model z 10,5-palčnim (26,6 cm) in 8,4-palčnim (21,3 cm) zaslonom, barvna odtenka na voljo pa bosta bronasti (Titanium Bronze) in beli (Dazzling White). Galaxy Tab S bo naprodaj od konca julija 2014.


Nova tablica Samsung Galaxy Tab S je izjemno lahka in tanka, čeprav ima najnaprednejši Super AMOLED zaslon na tržišču mobilnih naprav.

Samsung,Galaxy Tab S,tablica,Super AMOLED,večopravilnost

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.