Gorenje ima novo

Povsem drugače

Nova spletna stran Gorenje

Tudi najboljše je potrebno prilagajati in razvijati. tega se očitno drži Gorenje, pa ne samo v proizvodnji, pač pa tudi na področju komunikacije. Da je res tako dokazuje nova spletna stran, ki se predstavlja v svetlih odtenkih, s preprosto, a značilno grafiko in prepoznavnim slogom. Slednjega lahko poznavalci prodajnega programa Gorenje celo prepoznajo v nekaterih elementih strani, kinevsiljivo "vlečejo" v pravo smer.

Nova spletna stran Gorenje

Preverite

Novo podobo lahko preverite če kliknete tukaj. Tako boste tudi najlažje ugotovili ali je Gorenje zadel v tarčo vašega okusa in ali so razporeditve res intuitivne in logične, kakor zahtevajo današnji trendi. Mi smo preverili hitros in pestrost vsebin, zato si lahko drznemo in pohvalimo oboje, saj so izdelki pregledno in izčrpno predstavljeni, fotografije so zanimive in v kontekstu, informacije o izdelkih pa zadostne. Hitrost in delovanje povezav sta taki, kot se od sodobne spletne strani pričakuje.


Nova spletna stran Gorenje
Gorenje ima novo spletno stran, ki jo lahko obiščete na www.gorenje.si

Gorenje,nova spletna stran,www.gorenje.si

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.