Gibson prevzel Woox

Največje in najbolj zabavno podjetje na svetu

Gibson se zavzema za nenehno rast na področju glasbe in zabavnega življenjskega stila. S prevzemom Woox Innovations Gibson Brands sledi viziji postati največje podjetje na področju glasbe in zabavnega življenjskega stila. Podjetje je v preteklosti že investiralo v priznane znamke, kot sta Onkyo in TEAC. Aktualni prevzem bo okrepil znamko Gibson na trgih Združenih držav Amerike in Japonske, obenem pa tudi Philipsove avdio-video izdelke v Evropi, na Kitajskem in v Latinski Ameriki. Združitev tako zagotavlja obojestransko krepitev znamk.

Postavljajo smernice

»Skupaj s podjetjem Gibson postavljamo smernice za prihodnost, kot skupina, ki ima glasbo in zvok v svojem DNK. Woox Innovations se osredotoča na visoko kakovostni zvok, napredno tehnologijo in izbran dizajn, s čimer želimo izboljšati kakovost izkušnje zabave uporabnikov po vsem svetu. Skupaj tvorimo močno platformo za globalno rast na področju glasbe in zabavnega življenjskega stila«, je povedal Wiebo Vaartjes, izvršni direktor Woox Innovations.  

»S prevzemom smo znatno povišali naš globalni doseg, kar širi naše poslovne zmogljivosti. Nadaljujemo rast, ki jo poganja naša strast in s katero želimo uporabnikom po svetu zagotoviti najboljšo zvočno izkušnjo,« je dodal Henry Juszkiewicz, izvršni direktor Gibson Brands.  

Woox med vodilnimi že danes

Hišni kino Philips Fidelio E5Woox Innovations je v industriji poznan po svojih vodilnih strokovnjakih in močnih kompetencah na področju zvoka in oblikovanja. Njihove nedavne novosti zajemajo profesionalne DJ-slušalke A5-PRO in M1X-DJ, kombinacijo upravljalskega in zvočnega sistema. Obe inovaciji sta bili razviti v sodelovanju z znanim DJ-jem, Arminom van Buurenom, ki je bil nominiran za nagrado Grammy. Nedavno nagrajena inovacija je tudi zvočni sistem hišnega kina Fidelio E5s funkcijo zvoka na zahtevo. Edinstvena oblika zvočnikov, ki jih ločeno razporedimo po prostoru z brezžično povezavo, ustvari izjemno prostorsko zvočno izkušnjo.

Gibson Brands

Gibson brandsGibson Brands je eno izmed najhitreje rastočih podjetji na področju glasbe  in zvoka. Ustanovljeno je bilo leta 1894 s sedežem v Nashvillu v zvezni državi Tennessee. Gibson Brands je globalni vodja na področju glasbenih inštrumentov ter potrošniške in profesionalne avdio opreme. Stremi k zagotavljanju najboljše izkušnje s ponudbo izjemnih izdelkov svetovno znanih blagovnih znamk. V svojem portfelju ima več kot 100 znanih znamk, začenši s številko ena med znamkami kitar Gibson. Ostale pa so med drugim: Epiphone, Dobro, Valley Arts, Kramer, Steinberger, Tobias, Slingerland, Maestro, Baldwin, Hamilton, Chickering in Wurlitzer. Avdio znamke vključujejo: Philips, KRK Systems, TASCAM, Cakewalk, Cerwin-Vega!, Stanton, Onkyo, Integra, TEAC, TASCAM Professional Software, in Esoteric. Vse znamke pod okriljem Gibson Brands se zavzemajo za inovacije, uglednost in izboljšanje kakovosti življenja uporabnikov.

Woox innovations

Woox Innovations

Woox Innovations si prizadeva za razvoj pomembnih inovacij, povezanih z zabavo. Od izjemne kakovosti zvoka, do napredne tehnologije in prefinjenega dizajna, stremi k izboljšanju uporabniške izkušnje zabave. Woox Innovations s sedežem v Hong Kongu razvija, trži in prodaja Philipsove izdelke na področju avdio, video, multimedije in dodatne opreme po vsem svetu.Gibson Brands je 30. junija zaključil prevzem Woox Innovations, ki deluje pod znamko Philips.

Gibson brands,Woox innovations,prevzem,Philips

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.