Trusted Brand

Med najbolj zaupanja vrednimi domačimi blagovnimi znamkami je Gorenje

Gorenje je Trusted brand v SlovenijiGorenje je že osmo leto zapored prejemnik nagrade Trusted Brandv Sloveniji v kategoriji gospodinjski aparati. Kar 67,5 % bralcev revije Reader's Digest, ki podeljuje znak zaupanja Trusted Brand, bi v Sloveniji med gospodinjskimi aparati izbralo Gorenje. Podeljeni znak zaupanja uvršča Gorenje med najbolj zaupanja vredne slovenske blagovne znamke.

Osmič zapored

Revija Reader's Digest je letos že osmič zapored izvedla anketo Trusted Brand med slovenskimi bralci, s katero preverjajo zaupanje evropskih potrošnikov tako v potrošne dobrine kot nacionalno politiko, poklice in osebnosti. Primerjavo zaupanja so v Sloveniji letos že četrtič zapored naredili tudi primerjalno med 20 enotnimi kategorijami znotraj 10 držav. Po vsej Evropi so anketiranci imenovali več kot 67.000 različnih blagovnih znamk, ki jim zaupajo, v Sloveniji 7.571. Prvo anketo Trusted Brand so pri reviji Reader's Digest izvedli leta 2001.

Zaupamo GorenjuGorenje je Trusted brand v Sloveniji

Gorenje je tako že osmo leto zapored izbrana blagovna znamka, ki ji slovenski potrošniki v kategoriji gospodinjskih aparatov najbolj zaupajo. Gorenje se zahvaljuje za izkazano zaupanje v izdelke, tudi v svetu priznane in uveljavljene, slovenske blagovne znamke. V Sloveniji je kar 67,5 % bralcev revije Reader's Digest v kategoriji gospodinjskih aparatov izbralo Gorenje.

Gorenje je že osmo leto prejemnik nagrade Trusted Brand (Reader's Digest) v Sloveniji, v kategoriji gospodinjski aparati.


Gorenje,gospodinjski aparati,Trusted Brand,Reader's Digest

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.